speltips_skribent

Speltips Lecce – Lazio 7/7: Tydlig skillnad

Vi konstaterar att Juventus har vunnit Serie A för nionde året i rad, men andraplatsen ligger fortsatt i potten – den är Lazios!

Twitter Facebook

Lazio bjöd på ett väldigt överraskande nederlag i helgen när man mot AC Milan med hela 3-0, dessutom på Stadio Olimpico och de flesta är nog överens om att man i samband med det vinkade adjö till Scudetton – Juventus har ännu en gång bevisat att de är bäst i Italien.

Men att allting nu är över är inte direkt verkligheten för Lazios del, man har fortsatt en andraplats kvar att spela för och det ligger givetvis mycket prestige i att sluta tvåa i Serie A. Därför gäller det att ta sig i kragen på tisdag och studsa tillbaka direkt, annars lär Inter och Atalanta hinna ikapp, de placerar sig bara fyra, respektive fem poäng efter Lazio i tabellen.

Och det är trots allt så att Lazio nu ställs mot ett drömmotstånd, annorlunda kan man faktiskt inte se på det hela när man tittar närmre på hur Lecce uppträtt under dem senaste veckorna.

Lecce har förvisso bara två poäng upp till säker mark, men det finns i princip ingenting som tyder på att man är på väg att krympa avståndet upp till Genoa på en 17:e plats. Sex raka förluster är ett faktum för Lecce inför tisdagens möte, men det är alltså inte bara förlusterna som sticker ut, laget har släppt in otroliga 21(!) mål på dessa 6 matcher och har alltså fullständigt rasat ihop här på slutet – senast släppte man in fyra baljor mot Sassuolo.

Klasskillnad

Att Lazio saknade avstängde Caicedo och Immobile mot AC Milan senast var väldigt tydligt och de stärks därför givetvis mycket när duon är tillbaka på tisdag. Det är heller inte så konstigt att man blir en aning beroende av en lirare som Immobile, italienaren har gjort otroliga 29(!) mål i år, bara i ligaspelet och därför är han också väldigt viktig för Simone Inzaghi.

Med en trupp som är intakt bör Lazio onekligen ha väldigt goda chanser till att studsa tillbaka här, Lecce förlorar alltså match efter match och läcker samtidigt in bakåt, då är det trots allt inte optimalt att ställas mot Italiens andra bästa offensiv. Lazio har gjort hela 66 mål den här säsongen.

Med det sagt så kommer vi att välja Lazios sida på tisdag, detta trots att man var riktigt bleka mot AC Milan. Svårighetsgraden sänks åtminstone ett par snäpp, det tror vi får Lazio tillbaka på rätt spår.

Lazio (-1.5 asian handicap) klickas in till finfina 1.94x insatsen hos spelbolaget William Hill. Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS WILLIAM HILL – FÅ 100 KR FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr

Hämta en 100-procentig välkomstbonus hos 888sport.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1.5 asian handicap)
Odds: 1.94
Bolag: William Hill (100 kr freebet)
Spelstopp: 19:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming