speltips_skribent

Speltips AC Milan – Juventus 7/7: Oddset måste testas

Hajper dukar upp ett fint odds på Juventus inför matchen mot AC Milan på San Siro – det måste utnyttjas!

Twitter Facebook

Vilken insats från AC Milans sida senast när man bortaslog Lazio med tunga 3-0 på Stadio Olimpico, ett överraskande utfall helt klart och en bekräftelse på att Pioli börjar få pusselbitarna på plats i detta Milan. Milan infinner sig numer bara två poäng efter Roma och Napoli i tabellen, ett scenario man inte direkt trodde på under hösten.

Milan kliver därför in i tisdagens möte med ett stort självförtorende, man har noterats för 10 poäng på 4 matcher sedan återstarten och har dessutom ställts mot Juve vid tre olika tillfällen den här säsongen och bara förlorat en fight. Den i ligaspelet i Turin. De andra två slutade oavgjort, vilket givetvis får de att tro på mer på tisdag.

Status är bevisligen bra på AC Milan inför tisdagens möte, men den stora frågan är givetvis huruvida det hjälper eller inte. Det är trots allt Juve som står för motståndet, ett Juventus som i princip alltid ser till att vinna när det behövs som allra mest, och tisdagens tillställningen är ett sådant tillfälle. Det går inte att blunda för.

Relevant att dessutom lyfta fram är onekligen det faktum att Juve även de går riktigt starkt just nu. De har noterats för fyra bergsäkra segrar sedan återstarten, Bologna, Lecce, Genoa och Torino har samtliga besegrats med minst två baljor, och addera därtill att man jagar sin åttonde raka seger i Serie A. Och för varje seger Juve plockar framöver tar de ett stort kliv mot ett nytt ligaguld, det är en motivationsfaktor i sig.

Över dubbla degen

Skadeläget ser i princip likadant ut i båda läger inför den här fighten, som det gjorde inför den senaste ligaomgången. Sarri kommer högst troligt att starta med samma manskap som i mötet mot Torino, samtidigt som Pioli förväntas göra en ändring, Hakan Calhanoglu klev av mot Lazio senast och är ett frågetecken. Det ryktas dessutom om att Zlatan kan komma att inleda matchen på bänken.

Med det sagt så kommer vi att, trots Milans fina facit här på slutet, välja Juventus sida i det här mötet. Allt som oftast har Juventus sett till att lösa en trepoängare i dessa typer av matcher och man är i slutändan även det bättre laget med den bättre formen. Det går heller inte att blunda för att Ronaldo växlat upp, portugisen jagar Immobile i skytteligan och har nu gjort mål i fyra raka ligamatcher. Utöver det så är Dybala även han i toppform, det tror vi blir skillnaden på tisdag.

Den raka tvåan betalar finfina 2.20x insatsen hos spelbolaget Hajper och blir alltså vårt speltips från San Siro. Den gamla damen tar ett stort kliv mot ett nytt ligaguld!

 RYGGA DITT SPEL HOS HAJPER – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betting hos Betfair: 100 kr freebet

Betfair bjuder alla nya kunder på ett freebet till ett värde av 100 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2.20
Bolag: Hajper (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming