speltips_skribent

Speltips Arsenal – Leicester 7/7: Superintressant drabbning

Arsenal valde rätt väg vid vägskälet i lördags när man bortabesegrade Wolves med solida 2-0. Fortsätter den goda trenden? 

Twitter Facebook

Arsenals seger över Wolves i helgen var på alla sätt och vis viktig för laget, först och främst så har man, tidigare i år alltid fallit i dessa typ av tillställningar, när man på något vis varit på väg i rätt riktning, och för det andra så har man nu för första gången i år noterats för en fjärde raka seger. Det bådar gott inför slutspurten.

Det var dessutom en riktig sexpoängsmatch, ett vägskäl som man fixade galant och som nu betyder att Arsenal bara infinner sig tre poäng efter Wolves och sjätteplatsen. Kan Arsenal komma att sluta bland de sex främsta? Så kan det onekligen bli, och det var verkligen inget man trodde på inför återstarten av Premier League.

På tisdag väntar dock ytterligare en tuff uppgift för Artetas Arsenal, tabelltrean Leicester står alltså för motståndet och det är dessutom ett Leciester som senast studsade tillbaka till vinnarspåret – de besegrade Crystal Palace med komfortabla 3-0 på King Power Stadium.

Innan dess var formen trots allt tveksam, och därför är tisdagens möte på alla sätt och vis en superintressant drabbning. Leciester har Chelsea ett poäng bakom sig i tabellen, och ytterligare två poäng ner till United, vilket betyder att tre poäng är ett måste för deras del, annars riskerar man alltså att bli av med CL-platsen. Vem drar det längsta strået i den här superviktiga matchen?

Arsenal vinner

Viktige Maddison ser ut att missa tisdagens möte för Leicester men kommer alltså att undersökas under matchdagen för att se ifall han fixar spel. Ben Chilwell och Perez är även de ett frågetecken, missar dessa tre lirare matchen är det givetvis ett försvagat Leciester Arsenal ställs mot på tisdag. Pereira och Amartey missar definitivt matchen.

För Arsenals del är fortsatt Leno borta, Martinelli, Mari och Chambers likaså men Pepe är åtminstone tillbaka efter att ha missat mötet mot Wolves på grund av att hans fru fött barn. Det är dock oklart hur Arteta väljer att ställa upp på tisdag, han har ett par formstarka lirare som eventuellt kan gå före.

Båda lagen har alltså en del avbräck, och det kan även vara aktuellt med att följa upp status på Maddison, Chilwell och Perez inför matchstart, men oavsett vad så kommer vi att välja Arsenals sida här. Deras seger mot Wolves ska inte underskattas, speciellt i och med att Wolves intog den matchen med fina resultat i bagaget, och därför tror vi starkt på Arsenal nu. De spelar dessutom på Emirates Stadium, därför måste oddset på dem testas här!

Den raka ettan klickas in till finfina 2.30x insatsen hos spelbolaget Bethard. Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100 kr i bonus hos Betway

Betway erbjuder alla nya kunder en 100-procentig odds bonus.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.30
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 21:15
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming