speltips_skribent

Speltips Häcken – Helsingborg 29/6: Årets första seger!

Tre raka kryss är Häckens facit så här långt in. Bra läge att plocka årets första trea här!

Twitter Facebook

Kryss mot Falkenberg i bortapremiären, mot Malmö FF på Bravida och här senast mot Sirius på Studenternas, tre raka kryss alltså och därför krävs det onekligen tre pinnar på måndag när ett uruselt Helsingborg tittar förbi på Hisingen.

Häcken kommer absolut inte att vinna Allsvenskan 2020 men att, i princip alla experter placerar dem bland dem fem främsta i tabellen efter 30 omgångar, är en tydlig bekräftelse på att Alms lagbygge tillhör ett av dem bättre i serien. Så är det bara, Häcken har en slagkraftig trupp – även utan Paulinho.

Vi är därför övertygade om att BK Häcken kommer igång inom en snar framtid, möjligtvis kan en seger mot Helsingborg vara starten på en bättre period? Mindre kryss. Fler segrar.

Helsingborg har trots allt inte fått någonting att stämma under inledningen, noll gjorda mål och ett poäng på kontot är deras facit så här långt. Man har som bekant blivit utklassade mot lag som Varberg och Kalmar. Därför har vi väldigt svårt att se att man ska kunna rubba på Häcken – här på Bravida Arena.

Odds från asianmarknaden

Helsingborg kommer givetvis att fokusera mer på defensiven, framför offensiven, i den här matchen, de har sju insläppta efter tre omgångar och behöver täppa till bakåt. Det är ett måste. Och man lyckades trots allt stå emot Elfsborg i den senaste omgången, 0-0 blev det då och det är helt klart ett litet steg i rätt riktning, men!

Det är som sagt bara en tidsfråga innan Häcken kommer igång på allvar, och här mot ett formsvagt Helsingborg bör man väl kunna plocka säsongens första seger? Sätter man dit ettan under första 45, så är vi alltså övertygade om att man även sätter dit tvåan. Och därför lockas vi också av ett odds på asianmarknaden.

Häcken (-1.25 asian handicap) – halva insatsen tillbaka vid en uddamålsseger – blir alltså vårt speltips från Bravida Arena. 2-0? Spelet klickas in till godkända 1.86x hos spelbolaget Bethard.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

1000 kr i bonus hos Betway

Betway erbjuder alla nya kunder en 100-procentig odds bonus.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.25 asian handicap)
Odds: 1.86
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming