speltips_skribent

Speltips Barcelona – Atletico Madrid 30/6: Toppmatch i La Liga!

Tre viktiga poäng står på spel när Barcelona och Atletico Madrid drabbar samman på tisdag. Speltips och odds finner ni hos oss! Matchstart: 22:00.

Twitter Facebook

Vi tackar för underhållningen! Ett pressat FC Barcelona tar sig an ett pånyttfött(?) Atletico Madrid, ett frågetecken som minst sagt är befogat i och med att Atletico, trots segrarna fortsätter att se en aning krampaktiga ut. De är åtminstone långt ifrån 100-procentiga.

Men trots detta är alltså tredjeplatsen ett faktum för Atletico Madrid, man har – tillskillnad från Sevilla – sätt till att vinna sina fotbollsmatcher här på slutet och har nu dessutom tagit ett ordentligt grepp om positionen strax efter Real Madrid och FC Barcelona. Fyra poäng har man numer ner till Sevilla.

För Barcelona del så innebar poängtappet mot Celta Vigo att Real Madrid ryckte ifrån, två poäng mer har man samt fördel i inbördes möten, och högst troligt blir det så nu att Real Madrid tar hem det här. De ser betydligt bättre ut och har inte alls samma problem, Barcelona är inte direkt en klubb som mår bra just nu, snarare tvärtom så är det faktiskt kaos.

Setién ryktas vara på väg bort efter att nyligen blivit anställd, det är bara en detalj i det hela, Messi är inte nöjd och Griezmann presterar inte. Nu har man dessutom gjort klart med Pjanic på bekostnad av Arthur, vilket även det ifrågasätts av fansen.

Vinner, trots allt?

Vi har vid ett flertal tillfällen varit inne på Barcelona svaga facit på bortaplan, de har alltså bara vunnit sex(!) matcher på resande fot – lika många som Getafe och Real Sociedad och mindre än Villarreal och Sevilla. Det är ett ordentligt utropstecken, minst sagt.

Det går dock inte att blunda för Barcelonas fantastiska facit här på Camp Nou, 15 segrar av 16 möjliga är alltså ett faktum och de är alltså fortsatt obesegrade. Det enda poängtappet är mot ligaledaren Real Madrid, ett oavgjort resultat. Imponerande!

Och det är även på sin plats att lyfta fram Barcelona siffror mot just Atletico Madrid, 19 raka utan en förlust har man mot Atletico, i ligaspelet. Ett otroligt facit. Senast Atletico besegrade Barca i ligaspelet var 2010. Då spelade en viss Forlan i klubben.

Och eftersom att Atletico inte alls fått till offensiven i år, så kommer vi att välja Barcelona sida på tisdag, vi tycker oddset är tillräckligt intressant på 1X2-marknaden – och väljer att lita på Messi. Den raka ettan klickas alltså in till fina 1.83x insatsen hos spelbolaget Betway. Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betting hos Betfair: 1000 kr i bonus

Betfair bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.83
Bolag: Betway (1000 kr bonus)
Spelstopp: 22:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming