speltips_skribent

Speltips Genoa – Juventus 30/6: Klasskillnad

Stor skillnad i kvalité när bottenlaget Genoa tar sig an ligaledaren Juventus. Speltips från asianmarknaden.

Twitter Facebook

Genoa är onekligen illa ute efter 28 spelade omgångar, ett poäng skiljer de från fel sida av nedflyttningsstrecket och formen pekar dessutom neråt. Här närmst fick man alltså bara med sig ett poäng i mötet mot tabelljumbon Brescia. Inte alls bra.

Nu är vi dock övertygade om att Genoa till slut löser ett nytt kontrakt i Serie A, Lecce är i vår bok det sämre laget och därför tror vi även de, tillsammans med Brescia och SPAL blir de klubbarna som spelar Serie B-fotboll nästa säsong. Så lär det bli.

Genoa får dock fokusera på att plocka poäng mot andra lag än Juventus, ligaledaren har bevisligen växlat upp nu när allvaret höjts och har sett till att skaffa sig ett litet gap ner till Lazio, som numer stavas fyra poäng. Detta efter en komfortabel seger över Lecce (4-0). Och högst troligt blir det alltså nya poäng på tisdag, det är helt enkelt klasskillnad och ett ligaguld på spel.

Vinner med två?

Cristiano Ronaldo har ännu, sedan återstarten inte gjort ett spelmål för Juve, utan istället satt dit två straffar. Nu är det därför dags för ett spelmål på tisdag, och Ronaldo lär vara extra sugen. Han har fem mindre än Immobile och behöver därför steppa upp. Två baljor här och han är helt plötsligt nära. Det är sånt han har i skallen, portugisen.

Men oavsett Ronaldo eller inte, så är vi övertygade om att Juve gör jobbet. Det är ett rutinerat lag Sarri förfogar över och de vet exakt vad som krävs här under slutspurten för att ligaguldet ska säkras. Ett fyra poängs avstånd kommer de helt enkelt inte att tappa, och därför tror vi också man besegrar ett formsvagt Genoa – trots att Genoa är desperata efter poäng. De kunde inte ens besegra Brescia senast. Det säger en del.

Det har bevisligen släppt i offensiven hos Juve med sex mål på två matcher och därför väljer vi, ytterligare en gång att syna dem på asianmarknaden. Den här gången landar vi in i Juve (-1.25 asian handicap) till exakt dubbla degen hos spelbolaget Hajper. Halva insatsen tillbaka vid en uddamålsseger. Bra värde!

 RYGGA DITT SPEL HOS HAJPER – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betting hos Betfair: 1000 kr i bonus

Betfair bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1.25 asian handicap)
Odds: 2.00
Bolag: Hajper (1000 kr bonus)
Spelstopp: 21:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming