speltips_skribent

Speltips Leganes – Sevilla 30/6: Insatsen dubblas!

Måstematch för Sevilla som har Villarreal strax efter sig i tabellen – tre poäng är ett måste i jakten på en CL-plats!

Twitter Facebook

Dessa kryss börjar nästintill bli löjliga nu för Sevillas del, det oavgjorda resultat mot Valladolid senast var deras fjärde raka och addera därtill att 8 av deras 11 senaste matcher slutat på samma sätt. Inte konstigt är det därför att Sevilla börjar tappa viktig mark i tabellen, Atletico har exempelvis gått om dem och Villarreal är inte alls långt ifrån. Därför är seger helt enkelt ett måste på tisdag.

Sevilla kan inte tappa sin fjärdeplats efter att i princip agerat tabelltrea under hela säsongen, det vore fruktansvärt. Det var som bekant Sevilla som skulle störa Barcelona och Real Madrid så där efter 15 spelade omgångar. Därför behöver Sevilla nu ta sig i kragen och se till att börja vinna fotbollsmatcher.

Och ett uträknat Leganes ska väl Sevilla bara besegra, eller? De agerar nästjumbo och har hela 10 poäng upp till säker mark. 1 seger på dem 10 senaste omgångarna är dessutom ett faktum, så formen ser inte alls bra ut. Två poäng sedan återstarten (fem matcher) har det dessutom blivit. Ett väldigt svagt facit får man lov att säg.

Det är dags Sevilla

Som om all svag statistik inte var tillräcklig för Leganes, så kommer man alltså närmst från en väldigt tung förlust mot Osasuna – i en match Enric Gallego satte dit det avgörande målet för Osasuna, först i den 96:e matchminuten. Efter en tung period, med massa nederlag sker alltså det här, ett mål i den 96:e minuten. Just där tror vi Leganes helt tappade hoppet.

Det finns alltså en stor möjlighet att luften går ur spelarna i Leganes i tisdagens möte, bara det är en väldigt tung faktor som talar för gästerna – utöver allt annat. 

Vi kommer därför att investera i en Sevilla-seger, och gör alltså detta direkt på 1X2-marknaden. Det är ett fantastiskt värde i vår bok, vi får alltså 2.05x för den raka tvåan hos Unibet. Vi tackar! Dagens bästa speltips.

 RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 2000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Marknadens bästa odds!

Populära för sina konkurrenskraftiga odds, Bethard erbjuder alla nya kunder 1000 kr i välkomstbonus.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2.05
Bolag: Unibet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming