speltips_skribent

Speltips Freiburg – Borussia M’gladbach 5/6: Bibehåller fjärdeplatsen?

Bättre målskillnad räddar Borussia M’Gladbach kvar bland dem fyra främsta i tabellen – förblir även så efter omgång 30!

Twitter Facebook

Borussia M’gladbach spände musklerna ordentligt i segermatcher över Union Berlin i söndags, 4-1 skrevs slutresultatet till på Borussia-Park, vilket var en minst sagt viktig seger i och med att de hade tappat poäng i två raka omgångar innan dess.

Och extra viktigt för Gladbach – inför dem avslutande omgångarna – är det faktum att deras franska anfallsduo, Plea och Thuram fortsätter att prestera på en fin nivå. Den sistnämnda stod för två nya baljor i den senaste matchen samtidigt som Plea lämnade banan med 1+2. Ett mål och två assist. De har nu gjort 10 mål vardera i ligaspelet i år, addera därtill att Plea stått för 10 assist samtidigt som Thuram ligger på 8. En oerhört fin duo, minst sagt.

Precis som ingressen antyder så har alltså Gladbach fortsatt en fjärdeplats intakt, man har bättre målskillnad än Leverkusen vilket alltså går före inbördes möten i den här serien. Och så lär Gladbach vilja att det förblir efter omgång 30, vilket i sin tur betyder att onsdagens möte är av kategorin en måstematch – tre pinnar är det enda som räknas här.

Besegrar Freiburg

Freiburg har sammanfattningsvis stått för en väldigt fin säsong så här långt, klubben är trots allt på väg att göra en av sina starkaste upplagor i Bundesliga och man är bevisligen ett knepigt motstånd den här säsongen, men! Det går samtidigt inte att blunda för att Freiburg tappat fart sedan återupptagandet av Bundesliga, laget har lyckats skrapa ihop två poäng på dem fyra senaste omgångarna och har numer fyra poäng upp till sjätteplatsen.

Här närmst kommer Freiburg från en förlust mot Bayer Leverkusen, och i matchen innan det så tappade man en 3-1-ledning till 3-3 mot ett väldigt formsvagt Eintracht Frankfurt. Även Werder Bremen har hunnit med att besegra Freiburg, och därför talar det mesta för att Gladbach, även de lyckas med bedriften.

Med det sagt så väljer vi att klicka in Borussia M’gladbach, som är på jakt efter CL-spel nästa säsong, till godkända 1.80x insatsen hos Casumo. Har ni ännu inte ett konto hos dem? Gå isåfall med och hämta er välkomstbonus! ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS CASUMO – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Marknadens bästa odds!

Populära för sina konkurrenskraftiga odds, Bethard erbjuder alla nya kunder 1000 kr i välkomstbonus.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1.80
Bolag: Casumo (1000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming