speltips_skribent

Speltips Werder Bremen – Eintracht Frankfurt 3/6: Oddset måste testas

Ett superodds ställs ut på 1X2-marknaden hos Betway när Werder Bremen och Eintracht Frankfurt drabbar samman på onsdagskvällen.

Twitter Facebook

Werder Bremen entrar Weserstadion med självförtroendet intakt efter att ha noterats för sju poäng i dem tre senaste omgångarna i Bundesliga. Krisklubben är bevisligen på väg ut ur mörkret och infinner sig numer bara fyra poäng ifrån säker mark, med matchen mindre spelad dessutom.

Därför höjer vi ett litet varningsfinger för Werder Bremen i dem avslutande omgångarna, de har mäktat med segrar mot Freiburg och Schalke men även hunnit med att nolla ett Gladbach som jagar Champions League-spel, det är ett starkt facit för ett lag som var fullständigt borträknade inför återupptagande av fotbollen.

Men sju poäng, samt tre hållna nollor vittnar onekligen om att Werder Bremen är på uppgång, nu ser man onekligen ut att ha tron men – helt plötsligt – även kvalitén för att säkra ett nytt kontrakt i högstaligan.

Det är dessutom så att Werder Bremen ställs mot lag som Paderborn, Mainz och FC Köln här framöver, motstånd man i det här skicket ska kunna besegra. Därför finns det alla anledningar att tro på att Werder Bremen löser detta. Men först ut är alltså mötet mot Eintracht Frankfurt på onsdag, och det är ett minst sagt ojämnt Eintracht man ställs mot.

Katastrofal form

Eintracht Frankfurt har fem poäng ner till fel sida av strecket men har, precis som Werder Bremen, matchen mindre spelad. Därför tyder trots allt det mesta på att man spelar kvar i Bundesliga nästa säsong, men! Eintracht har varit allt annat än bra under den senaste perioden, deras seger över Wolfsburg i den senaste omgången var deras första seger sedan i början på februari månad – sex raka poängtapp var alltså ett faktum inför den matchen.

Det är även på sin plats att lyfta fram Eintrachts usla försvarsspel, 19 insläppta mål har det blivit på dem 6 senaste matcherna vilket givetvis bör vara en oroande siffra. Nu vann man som sagt senast, men det här är ett lag som onekligen varit katastrofala här på slutet – defensiven har varit i klass med ett division 3-lag.

Med det sagt så tycker vi oddset på Werder Bremen är väldigt lockande, vi är väl medvetna om att det inte är den mest säkra ettan men när Betway ställer ut oddset 2.75x så måste det testas.

Oddset är, i vår mening spelvärt enda ner till 2.30x, hemmalaget har trots allt börjat vinna fotbollsmatcher och sådana lag är alltid kluriga att ställas mot. Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Spana in Bethard – få 1000 kr i bonus

Bethard har marknadens bästa odds på sport, och erbjuder alla nya kunder 1000 kr i välkomstbonus.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.75
Bolag: Betway (1000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming