speltips_skribent

Speltips Borussia Dortmund – Hertha Berlin 6/6: Insatsen dubblas

Hertha Berlin har gått riktigt starkt i dem senaste rundorna men på lördagskvällen höjs svårighetsgraden, och det ordentligt.

Twitter Facebook

Hertha Berlin har haft en minst sagt turbulent säsong men med Labbadia vid rodret har man onekligen vaknat till liv sedan återupptagandet av fotbollen i Tyskland. Relevant att nämna är att Labbadia alltså är Hertha Berlins tredje tränare, bara den här säsongen – Covic och Klinsmann är de två andra.

Och Hertha har som sagt sett betydligt bättre ut här under dem senaste veckorna, tre segrar av fyra möjliga är ett faktum och man är fortsatt obesegrade sedan det hela drog igång igen. Ett poängtapp har man, ett kryss mot Leipzig på Red Bull Arena, vilket givetvis är ett bra resultat.

Därför är det möjligtvis på sin plats att snegla åt Hertha Berlin-hållet på dem olika marknaderna, vi väljer dock att inte göra detta i och med att vi tycker oss finna deras spelschema som en aning generöst, de har alltså besegrat Hoffenheim, Union Berlin och Augsburg, och i mötet mot Leipzig fick hemmalaget syna det röda kortet, addera därtill att Leipzig även tappade poäng mot Freiburg 10 dagar tidigare. Hertha ställdes med andra ord mot ett Leipzig som inte var i sin absoluta toppform, därför höjs svårighetsgraden ordentligt när man nu ställs mot Borussia Dortmund. Det är åtminstone så vi ser på saken.

Sex baljor senast

Erling Braut Håland kommer att missa matchen för Dortmunds del, men det är på sin plats att lyfta fram det faktum att Dortmund noterades för hela sex mål mot Paderborn senast, utan Erling Braut Håland på banan. Man har ett sjukt spännande lag och klarar sig bevisligen utan norrmannens tjänster, Sancho steppade fram då och stod för ett hattrick, även Hakimi och Hazard såg riktigt bra ut och fick göra varsitt mål i den matchen.

Det är bevisligen full fart på detta Borussia Dortmund, det är dessutom så att de slåss för en andraplats i tabellen, och har trots allt fortsatt chansen att gå om Bayern i teorin. Så länge man har detta så förväntar vi oss att Dortmund kör på.

Nu är förvisso Hummels borta men trots detta tror vi starkt på hemmalaget i det här mötet, Dortmund har gjort otroliga 80 mål framåt och vanligtvis vinner de sina matcher, trots missar i försvarsspelet. Därför kommer vi att investera i en Dortmund-seger på lördag.

Och detta kommer vi alltså att göra på asianmarknaden, ja trots Herthas fina form. Dortmund (-1.5 asian handicap) klickas in till exakt dubbla degen hos spelbolaget Casumo!

 RYGGA DITT SPEL HOS CASUMO – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Marknadens bästa odds!

Populära för sina konkurrenskraftiga odds, Bethard erbjuder alla nya kunder 1000 kr i välkomstbonus.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 2.00
Bolag: Casumo (1000 kr bonus)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming