speltips_skribent

Speltips Budapest Honved – Malmö FF 17/9: Insatsen dubblas

Rutinen och kvalitén talar för gästerna Malmö FF – lever de upp till förväntningarna här i Budapest?

Twitter Facebook

Malmö FF gjorde möjligtvis inte historien kort med Cracovia i Europa Leagues första kvalrunda, men det var egentligen aldrig något snack om saken där på Station, Malmö FF besegrade den polska klubben komfortabelt till slut, och kliver även in som favoriter mot Budapest Honved – trots spel i Budapest.

Budapest Honved har vi framför oss här eftersom att de vann den ungerska cupen i fjol. I ligan slutade de först på en femteplats i tabellen, 32(!) poäng efter ligaettan Ferencvaros. På sin plats att lyfta fram är även det faktum att de hade en behaglig resa fram till det där cupgulden, man ställdes varken mot Ferencvaros eller Fehevar, utan mot betydligt enklare motstånd i MTK och Paksi – de förstnämnda i andradivisionen 18/19, de sistnämnda bottenlag i den ungerska ligan i fjol.

Vi tycker ändå det är relevant att lyfta fram det faktum, att Budapest Honved tog sig till det här kvalspelet via cupen, det säger väldigt mycket om Malmö FF:s motstånd den här torsdagen, förvisso vann de ligan 16/17, men det svänger snabbt inom den ungerska fotbollen och Budapest Honved är långt ifrån samma position idag. De har dessutom inlett säsongen svagt i Ungern, två förluster tre omgångar in i seriespelet och just det faktum att man bara är tre omgångar in, talar även det för Malmö FF på torsdag.

Malmö FF vinner

Nu är det förvisso så att AC inte kommer till spel på torsdag, vilket givetvis är ett stort avbräck för Malmö. Alla vet hur viktig han är för det här laget, men trots detta, så bör Malmö FF ändå kunna lösa en seger här i Budapest. Man är betydligt tyngre än sin motståndare och saknar inte direkt erfarenhet från dessa sammanhang. Det gör ändå Budapest Honved.

Förvisso kvalade Budapest Honved till EL i fjol, men faktum är att de åkte ut just i den andra kvalrundan, mot rumänska Universitatea Craiova. Samma sak hände året innan, då mot Progres Niedercorn, från Luxemburg(!). 2013? Samma sak, andra kvalrundan.

Det är med andra ord stor skillnad mellan lagen, vi kommer därför att investera i en bortaseger på torsdag och gör detta direkt på 1X2-marknaden i och med det fina värdet. Den raka tvåan klickas in till 1.95 x degen hos spelbolaget Hajper.

 RYGGA DITT SPEL HOS HAJPER – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Testa Leovegas: få 100 SEK i freebet

Leovegas ger alla nya kunder 100 kr extra att spela för vid en första insättning.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1.95
Bolag: Hajper (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:05
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming