speltips_skribent

Speltips Brighton – Arsenal 20/6: Odds tips till 2.37x

Speltips och odds inför lördagens möte mellan Brighton och Arsenal på Falmer Stadium.

Twitter Facebook

Arsenal räckte, som väntat inte till på Etihad Stadium när Manchester City satte fart, 3-0 blev det alltså till slut efter en monsterinsats av De Bruyne och ja, det är inte längre en nyhet att Arsenal är långt ifrån ett lag som Manchester City. Det bekräftas om och om igen.

Men mot ett Brighton tycker vi trots allt Arsenal bör ha en god chans till att kunna knipa samtliga tre pinnar, speciellt nu när dessutom fansen inte är på plats på Falmer Stadium. Det är givetvis en faktor man ska ta hänsyn till. Titta bara på Bundesliga.

Vi ska heller inte glömma att vi har att göra med ett formstarkt Arsenal, bortsett från den senaste fighten givetvis, men innan dess så hade Arsenal gått åtta raka matcher utan att förlora, tre raka segrar i Premier League var dessutom ett faktum inför coronauppehållet, där West Ham, Everton och Newcastle besegrades.

Vi är därför helt övertygade om att Arsenal lagt förlusten mot City åt sidan, det råder helt enkelt klasskillnad dem lagen mellan och det utgår vi även från att spelarna förstått. Arteta bör ha varit tydlig där. Det är nya tag som gäller här inför lördagen.

Bra värde på Arsenal

Brighton infinner sig två poäng ovanför nedflyttningsstrecket med nio omgångar kvar att spela, ett väntat scenario redan på förhand – inför säsongen 19/20. Men Graham Potter har gjort ett fantastiskt jobb med det här kollektivet och ett säkrat kontrakt är därför ett helt klart godkänt resultat – nästintill mer.

Men nu är det alltså så att Brighton haft ett relativt tryggt spelschema ifall vi jämför med resterande konkurrenter, det är alltså Arsenal, Leicester, Manchester United, Liverpool och Manchester City som väntar i dem sex kommande omgångarna. Norwich däremellan. Därför lär vi dessvärre få se Potters Brighton under nedflyttningsstrecket om ett par veckor.

Sådant hinner ikapp helt enkelt och därför sammanfattar man givetvis serien efter 38 omgångar, och inte 29. Och med det sagt så tror vi Arsenal besegrar Brighton på lördag, Brighton har trots allt radat upp 10 raka poängtapp och därför vore det fel att inte utnyttja det fina oddset Casumo ställer ut på Arsenal.

Vi klickar in bortalaget till finfina 2.37x insatsen hos spelbolaget Casumo.

 RYGGA DITT SPEL HOS CASUMO – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Marknadens bästa odds!

Populära för sina konkurrenskraftiga odds, Bethard erbjuder alla nya kunder 1000 kr i välkomstbonus.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2.37
Bolag: Casumo (1000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming