speltips_skribent

Speltips Bayern München – Freiburg 20/6: Lewy vill alltid mer!

Lewandowski har gjort flest mål av samtliga spelare ute i Europa men Immobile är inte långt efter. Krävs ett par till från Lewy.

Twitter Facebook

Att vinna guldskon ute i Europa. Det är givetvis något Robert Lewandowski har i tankarna vid varje tillfälle han kliver ut på banan, även fastän ligaguldet är säkrat och Bayern inte behöver besegra Freiburg på lördagseftermiddagen. Så är det.

Därför är vi alltså övertygade om att Bayern kommer att gå för samtliga tre pinnar, det gör de i och för sig alltid, oavsett vilka omständigheter som råder. Bayern är Bayern och vill alltid vinna fotbollsmatcher.

Nu är det alltså så att Freiburg har allting kvar att spela för med två omgångar kvar, de har en Europa League-plats inom räckhåll, och mer exakt rör det sig alltså bara om ett ynka poäng. Motivation slår klass-begreppet talar givetvis därför för bortalaget i den här matchen, men frågan är om Freiburg, trots detta, har det som krävs för att fälla ångvältet från München? Det tror vi dessvärre inte.

Blir tre nya poäng

Tittar vi närmre på hur skytteligan ute i Europa ser ut så kan vi alltså konstatera att Lewy har 62 poäng, på en andraplats finner vi Immobile på 54 och sedan är gapet ner till Werner, Håland och Ronaldo stort. Och just Immobile har en fin möjlighet att hinna ikapp Lewy eftersom att Lazio har hela 12 matcher kvar att spela. Sen är det givetvis också på sin plats att nämna att det spelas fler matcher i Italien än i Tyskland.

Men oavsett förutsättningar, så är vi helt övertygade om att Lewandowski vill sätta dit ytterligare tre baljor innan säsongen är över, och det kommer han högst troligt även att göra eftersom att Bayern bara kör. De jagar sin 15:e raka seger på lördag.

Med det sagt så klickar vi in Bayern München (-1.5 asian handicap) till finfina 1.70x insatsen hos spelbolaget Hajper!

 RYGGA DITT SPEL HOS HAJPER – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betting hos Betfair: 1000 kr i bonus

Betfair bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 1.70
Bolag: Hajper (1000 kr bonus)
Spelstopp: 15:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming