speltips_skribent

Speltips Paderborn – Borussia M’gladbach 20/6: Motivation och klass

Borussia M’gladbach är bättre än Paderborn och spelar om en Champions League-plats. Blir en komfortabel seger.

Twitter Facebook

Tabelljumbon, och nykomlingen Paderborn har haft en tuff säsong i Bundesliga i år, det var i princip redan från första omgången ganska tydligt att man skulle få det tufft med att stanna kvar i Tysklands högstaliga, och precis så har det alltså blivit.

14 poäng skiljer Paderborn från säker mark i tabellen, med 2 omgångar kvar att spela för, om inte det vittnar om att laget inte räcker till så vet vi inte vad som gör det. Paderborn har helt enkelt varit för svaga i år.

20 av Paderborns 32 matcher har resulterat i ett nederlag, samtidigt som man har -34 i målskillnad, man är alltså det laget i serien som både gjort minst mål och släppt in flest. Och därför bör Borussia M’gladbach ha väldigt goda segerchanser här på lördag.

Klasskillnad

För precis som ingressen antyder så har Borussia M’gladbach allting att spela för med två återstående omgångar, de infinner sig ett poäng ifrån Bayer Leverkusen på en fjärdeplats. Och Gladbach har bättre målskillnad. Därför är de i allra högsta grad med och slåss om en Champions League-plats nästa säsong.

Och vi förväntar oss trots allt att Gladbach avslutar säsongen med två raka trepoängare, ett motivationslöst Paderborn bör man besegra, och sedan väntar alltså Hertha Berlin som inte de heller har någonting att spela för. Sedan får man helt enkelt hoppas på att Leverkusen tappar poäng.

Motivation slår klass, och i detta fallet vinner Gladbach på båda fronter. Därför investerar vi också i en bortaseger och gör detta på asianmarknaden.

Paderborn försvarsspel har som sagt varit under all kritik, Gladbach (-1.5 asian handicap) bör därför sitta relativt tryggt här, en komfortabel seger är trots allt vänta. Gör Gladbach 1-0 under första 45 lär luften gå ur Paderborn-spelarna, det har vi fått bevittna tidigare. Exempelvis när Paderborn föll mot Werder Bremen med 5-1 i sin senaste hemmamatch.

Handicap-spelet klickas in till godkända 1.75 gånger insatsen hos spelbolaget Snabbare.

 RYGGA DITT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 1500 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

1000 kr i bonus hos Betway

Betway erbjuder alla nya kunder en 100-procentig odds bonus.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1.5 asian handicap)
Odds: 1.75
Bolag: Snabbare (1500 kr bonus)
Spelstopp: 15:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming