speltips_skribent

Speltips Bayern Munchen – Eintracht Frankfurt 23/5: Klasskillnad

Bayern Munchen gjorde jobbet mot Union Berlin senast och lär upprepa bedriften när ett formsvagt Eintracht Frankfurt tittar förbi.

Twitter Facebook

En markant skillnad, så ser vi på det när Bayern Munchen välkomnar Eintracht Frankfurt till Allianz Arena under lördagskvällen. Förvisso är tomma läktare det som gäller här, men trots detta så har vi väldigt svårt att se att Eintracht ska kunna ställa till det för Bayern just nu.

Som de flesta är väl medvetna om toppar Bayern Munchen fortsatt tabellen i Bundesliga, fyra poäng före Borussia Dortmund och sex poäng före tabelltrean Gladbach, inte ett jättestort försprång möjligtvis men faktum är att det är nu som Bayern verkligen växlat upp, de har vunnit 14 av sina 15 senaste matcher, sett till alla tävlingar och därför har vi väldigt svårt att se att de ska kunna tappa sin ledning under dem avslutande omgångarna.

Robert Lewandowski fortsätter att göra mål för detta Bayern och defensiven ser ut att vara intakt, fem raka matcher utan ett insläppt mål vittnar onekligen om detta, och även fastän Union Berlin såg ut att vara med under första 30 senast, så var det egentligen aldrig ens spännande, Bayern är steget större än samtliga motståndare i den här serien. Så är det.

Vinner relativt lätt

Annorlunda har säsongen minst sagt sett ut för Eintracht Frankfurt, ett Eintracht som haft ett par fina år här på slutet men som nu ser ut att dala en aning. De infinner sig först på en 13:e plats i tabellen med fyra poäng ner till fel sida av nedflyttningsstrecket, vilket onekligen är ett utropstecken. Det här gänget slutade fyra poäng ifrån en Champions League-plats i fjol. 

Att Eintrachts siffror ser annorlunda ut i år är möjligtvis heller inte så konstigt, de har tappat ett par riktigt fina lirare, där vi främst tänker på just Jovic och Haller som stod för målen i fjol, det är ett någorlunda nytt lag trots allt och därför är deras prestation i år möjligtvis befogad.

Och därför kommer Eintracht Frankfurt inte att räcka till på Allianz Arena under lördagen, det har vi väldigt svårt att se. Bayern kommer högst troligt att göra historien kort här och därför landar vi även in ett spel från asianmarknaden – en komfortabel seger är att vänta!

Bayern (-2.25 asian handicap) klickas in till fina 1.83x insatsen hos spelbolaget NordicBet – missa inte deras bonus! ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS NORDICBET – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 2000 kr i bonus!

SpeedyBet ger alla kunder kunder en 100-procentig odds bonus, på upp till 2000 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-2.25 asian handicap)
Odds: 1.83
Bolag: NordicBet (1000 kr bonus)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming