speltips_skribent

Speltips Freiburg – Werder Bremen 23/5: Fantastiskt värde!

Werder Bremen fortsätter att rada upp förluster och nu börjar det onekligen se illmörkt ut för deras del, i jakten på ett nytt kontrakt.

Twitter Facebook

Werder Bremen får högst troligt sikta in sig på att spela Bundesliga 2-fotboll nästa säsong, för som det ser ut i nuläget så tyder ingenting på att laget fixar ett nytt kontrakt när det numer bara återstår nio matcher att spela för. Werder Bremen har hela 10 poäng upp till säker mark och då har de dessutom lag som Mainz och Eintracht Frankfurt framför sig – blir tufft det här.

Uppehållet verkar heller inte hjälpt Bremen, ett sådant tenderar trots allt att kortsiktigt förändra saker och ting, men så blev det alltså inte, utan Bremen inkasserade ytterligare en förlust och den här gången föll man med hela 4-1 på hemmaplan, mot Bayer Leverkusen.

Werder Bremen har nu förlorat fem av sina sex senaste matcher, och vunnit blott 2 fighter av sina 16 senaste. Det är sorgliga siffror, minst sagt och därför finner vi spelvärdet på Freiburg vara väldigt intressant här, de har genomfört en riktigt bra säsong så här långt och är helt klart det bättre laget idag.

Mer än dubbla degen(!)

Tittar vi närmre på Freiburgs siffror i år så kan vi konstatera att trepoängaren är deras vanligaste utfall, 10 segrar står man alltså på, samtidigt som man har 7 kryss och 9 förluster. Ett riktigt fint facit för en klubb av deras kaliber – addera därtill att Freiburg plockade poäng mot Leipzig på bortaplan senast.

Det är dessutom så att Freiburg numer bara har två poäng upp till en Europa-plats, det är inte alls ofta den här klubben slåss om dessa platser, mer exakt har man slutat bland de sex främsta, vid 2 olika tillfällen på dem 20 senaste åren. Det är alltså ett fullt motiverat Freiburg vi handskas med här under lördagen, givetvis vill spelarna skriva historia i den här klubben och därför bör man även kunna besegra ett så pass formsvagt motstånd som Werder Bremen. Man är helt enkelt bättre än dem just nu.

Med det sagt så utnyttjar vi det fantastiska värdet på 1X2-marknaden och klickar in den raka ettan till otroliga 2.20x insatsen hos spelbolaget Bethard.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betting hos Betfair: 1000 kr i bonus

Betfair bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.20
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 15:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming