speltips_skribent

Speltips Dinamo Brest – BATE Borisov 20/5: Storklubbarna drabbar samman

De regerande mästarna Dinamo Brest är i stort behov av en trepoängare när ligaettan BATE Borisov tittar förbi.

Twitter Facebook

Under fem raka år vann BATE Borisov den vitryska ligan innan vi fick bevittna en ny vinnare, Dinamo Brest – deras första ligaguld i historien. Och det var onekligen vad Vyssjaja Liga behövde, en injektion av något nytt, en ny utmanare.

BATE Borisov har vunnit den vitryska ligan vid 11 olika tillfällen under dem 13 senaste åren, ett otroligt facit som onekligen bekräftar deras överlägsenhet. Därför är det heller ingen skräll att vi finner de just på en förstaplats i tabellen, trots den svaga starten på säsongen 2020.

BATE har växlat upp ordentligt under dem senaste veckorna, i lördags noterades man för sin femte raka seger, vilket innebär att man nu är obesegrade i sju raka matcher (sex segrar, ett kryss). Annorlunda ser siffrorna minst sagt ut för Dinamo Brest.

Fyra förluster på dem sex senaste matcherna är ett faktum för Dinamo Brest inför onsdagens möte, men gapet upp till just förstaplatsen är dock fortsatt inte alls så stort. Det skiljer i nuläget sex pinnar lagen åt i tabellen vilket gör onsdagens möte till en riktig sexpoängsmatch, och Dinamo behöver vinna ifall de har planer på att försvara sitt ligaguld.

BATE är bättre!

Att Dinamo Brest bara har plockat fyra segrar, nio omgångar in i seriespelet är givetvis ett ordentligt utropstecken, laget kommer högst trolig att ta sig i kragen och i slutändan även se till att åtminstone etablera sig bland de tre främsta i tabellen, men längre än så tror vi inte man kommer, BATE är den givna ettan i den här serien och det tror vi även man bekräftar på onsdag.

Det är fyra viktiga dagar Dinamo Brest och BATE Borisov har framför sig, för redan på söndag så vankas det en cupfinal där man alltså ställs mot varandra igen, då står direkt en titel på spel och in i den här perioden kliver alltså ett väldigt formsvagt Dinamo Brest in i – nyckelmatch här på onsdag, på alla sätt och vis!

Och vi är alltså inne på att BATE drar det längsta strået i den här ligamatchen, de har trots allt noterats för hela 15 mål på dem 5 senaste omgångarna och kommer dessutom närmst från en 3-0-seger i seriefinalen mot Slutsk. Innan dess, fem baljor mot Smolevichy på bortaplan.

Därför finner vi spelvärdet på BATE Borisov vara superintressant, trots att det egentligen är en knepig bortamatch. 2.16x på BATE plockar vi alla dagar i veckan i och med formen de infinner sig i. Oddset klickar vi in hos spelbolaget Betsson! Missa inte deras välkomstbonus! ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS BETSSON – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 3000 kr – hos LeoVegas

Sätt in 3000 kr, och få 6000 kr att spela för hos speljätten LeoVegas.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2.16
Bolag: Betsson (1000 kr bonus)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming