speltips_skribent

Speltips AC Milan – SPAL 2013 15/1: Milan tar sig vidare

SPAL har annat att tänka på än Coppa Italia, den får man lägga åt sidan i jakten på ett nytt kontrakt i Serie A.

Twitter Facebook

Spal gjorde historien kort med både Feralpisalò och Lecce på vägen till en åttondelsfinal i Coppa Italia, men på onsdag tar högst troligt äventyret slut. AC Milan är det bättre laget av dessa två, trots bristerna – och har en klar fördel i att lira på San Siro.

Faktum är att Spal placerar sig sist i Serie A-tabellen, detta med 13 förluster på kontot efter 19 spelade omgångar. Addera därtill att det här gänget gjort blott 12(!) mål, 12!. Otroligt svagt.

Som om de siffrorna inte vore nog för SPAL:s del, så kan vi även passa på att lyfta fram deras taskiga form. De har förlorat fyra av sina fem senaste matcher i ligaspelet, bland annat mot Brescia och Hellas Verona. Utöver allt detta har SPAL blivit nollade i två raka matcher. Inget snack om saken här?

AC Milan vinner

Milan kommer som bekant närmst från en tung bortaseger över Cagliari, en seger vi tror kommer att boosta igång de en aning här framöver. Zlatan är ju trots allt på plats nu och givetvis bidrar en sån lirare med mycket, både på och utanför planen.

Det här är onekligen ett utmärkt läge för Milan till att förlänga sin svit inför helgens möte mot Udinese. Sedan väntar trots allt motstånd som Brescia och Hellas Verona, inför det nästkommande Milanoderbyt. Lägger Milan sina kort rätt så kan alltså fyra raka segrar vara ett faktum inför derbyt.

Vi tror helt klart det är en ordentlig motivationsfaktor för Milan, att kliva in i derbyt formstarka och på så vis ha mer att säga till om inför matchen. Inter kan säkerligen bli lite lättskrämda av en sådan svit.

Med det sagt så är vi alltså övertygade om att Milan gör jobbet på onsdag. Dock finns det som väntat inget direkt spelvärde på 1X2-marknaden, istället klickar vi in kombinationsspelet; Milan att vinna + BLGM – Nej, till finfina 2,25x insatsen hos spelbolaget NordicBet. Som sagt, SPAL har gjort minst mål i Serie A.

 RYGGA DITT SPEL HOS NORDICBET – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

No Account Bet har Sveriges bästa omsättningskrav

1x i omsättningskrav, och ett minimum odds på 1,00. Det får ni hos No Account Bet. Dessutom; en 100-procentig odds bonus, upp till 200 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 + BLGM – Nej
Odds: 2,25
Bolag: NordicBet (1000 kr bonus)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming