speltips_skribent

Speltips Monaco – PSG 15/1: Revanschlusta hos gästerna

Två ligamatcher, mellan just Monaco och PSG under loppet av tre dagar – det blir inget poängtapp för PSG den här gången.

Twitter Facebook

Onsdagens möte mellan Monaco och PSG skulle egentligen ha gått av stapeln i november månad, men på grund av ett oväder var man alltså tvungna att skjuta fram det, vilket nu innebär att man ställs mot varandra igen, enbart tre dagar efter 3-3-resultatet i Paris.

Att Monaco fick med sig en pinne från Paris var högst oväntat, annorlunda går det inte att se på utfallet i den matchen. PSG hade trots allt åtta raka segrar, samt 34-4 i målskillnad inför det mötet, addera därtill att man hade besegrat Monaco i nio raka matcher, samt noterats för otroliga 37 mål. Ja, helt enkelt en skräll att Monaco mäktade med en pinne i söndags.

Att Monaco är bättre idag än under fjolåret – och hösten – är förvisso helt sant, men faktum är att de fortsatt har problem att ta itu med. Exempelvis så har enbart tre lag släppt in fler mål än Monaco i Ligue 1, de har dessutom bara vunnit 8 av 19 ligamatcher, det är onekligen en bekräftelse på att man är långt ifrån det Monaco man var under 2017. Ett revanschsuget PSG tror vi därför blir en alldeles för stor uppgift för Robert Morenos lagbygge.

Ett fokuserat PSG

PSG har i år, men även under tidigare år målat upp ett flertal tveksamma resultat, de är mänskliga och är fokus inte på rätt plats, så tenderar det att bli så. Sådan är helt enkelt fotbollen på den här nivån. Ett skärpt PSG är dock överlägsna i Ligue 1, och det är just det PSG vi tror vi kommer att få bevittna under onsdagen.

Det faktum att PSG slappnade av i söndags gav Monaco möjligheten att komma tillbaka in i matchen, ett misstag vi har svårt att se att PSG ska upprepa, så här fyra dagar senare. Neymar, Mbappe och resterande lirare lär vilja visa Monaco, vem som egentligen bestämmer här. Och någonting säger oss att just Mbappe vill det extra mycket. Fransmannen gjorde inga mål senast och bara det, talar för att han hamnar målprotokollet i den här matchen.

Det krävs egentligen inte en längre utläggning här, PSG är betydligt bättre än Monaco och har nu dessutom Marseille fem poäng efter sig i tabellen. De kommer absolut inte att tillåta att de kryper närmre. Med det sagt så väljer vi PSG:s sida på onsdag.

PSG (-1 asian handicap) testas till godkända 1,73x insatsen hos spelbolaget LeoVegas!

 RYGGA DITT SPEL HOS LEOVEGAS – FÅ 3000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

200% upp till 1000 kr – hos ComeOn

Sätt in 500 kr, och få 1500 kr att spela för hos speljätten ComeOn.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1 asian handicap)
Odds: 1,73
Bolag: LeoVegas (3000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming