speltips_skribent

Stryktipset 9/11: Stryktipsförslag, tips och analys till alla 13 matcher

Stryktipsförslag till Stryktipset vecka 45. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen – match för match, och lämnar givetvis ett spelförslag.

BONUSGUIDE: Vi jämför Sveriges bästa oddsbonusar från över 20 olika spelbolag! Gå till Oddsbonusar.

Twitter Facebook

Stryktipset tips, vecka 45. Vi har 13 nya trevliga tillställningar framför oss den här lördagen, och spontant säger känslan att i princip alla formsvaga lag dök upp på kupongen. Det kan bli knepigt men givetvis går vi som alltid för 13 rätt. Vi klickar in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering, och i vanlig ordning kan ni rygga vårt system direkt här på sajten. Stort lycka till!

 TA RYGG PÅ VÅRT SYSTEM!

1. Tottenham – Sheffield United, 1X

Sheffield United har undvikit ett nederlag i fyra raka omgångar i Premier League och samtidigt bara släppt in ett mål, det efter att ha ställts mot bland annat Arsenal. Vi utgår därför ifrån krysset här, och vi adderar till ettan eftersom att det trots allt är Tottenham på hemmaplan.

2. Leicester – Arsenal, 1X

Allting tyder på att Leicester besegrar Arsenal på lördag, fyra raka segrar är ett faktum och de infinner sig numer på en tredjeplats i tabellen. Det är absolut ingen tillfällighet, utan Leicester är bättre än Arsenal i dagsläget. Krysset tar vi med eftersom att höjden trots allt finns i bortalägret. 1X.

3. Newcastle – Bournemouth, X2

Bournemouth kommer närmst från en tung hemmaseger över Manchester United och har under de senaste veckorna förlorat väldigt få fotbollsmatcher. Mer exakt har man bara noterats för ett nederlag på de sju senaste omgångarna i Premier League, och därför bör de mäkta med åtminstone en pinne här mot Newcastle.

4. Southampton – Everton, 2

En helgardering vore på sin plats här men vår budget tillåter dessvärre inte en sådan lösning och därför landar vi istället – ironiskt nog – i spiktvåan. Känslan säger att Everton är närmst segern så här inför matchen, de stod för en sen kvittering mot Tottenham, vilket alltid boostar lagmoralen och så har de faktiskt vunnit två av sina fyra senaste matcher – även fastän en seger kom i EFL Cup. Southampton har samtidigt bara mäktat med att plocka en pinne på hemmaplan den här säsongen.

5. Burnley – West Ham, 1

Katastrofalt formläge råder i båda läger inför mötet mellan Burnley och West Ham, hemmalaget har noterats för tre raka nederlag samtidigt som West Ham bara vunnit en av sina åtta(!) senaste matcher. Det är dessutom bara ett poäng som skiljer lagen åt i tabellen. Trots detta väljer vi alltså att spika Burnley, de har trots allt plockat tre segrar, av fem möjliga på Turf Moor den här säsongen, och det räcker för att övertyga oss när ett uruselt West Ham kommer på besök.

6. Birmingham – Fulham, 1X

Birmingham jagar sin fjärde raka seger på hemmaplan på lördag, och har alltså vunnit fem av sina sex senaste matcher här på St Andrew’s, med det sagt så har vi väldigt svårt att se att de ska förlora mot Fulham, ett Fulham som närmst kommer från en 3-0-förlust mot Hull på hemmaplan. Addera därtill att gästerna bara vunnit en av sina fem senaste matcher – mot Luton på hemmaplan. Tydligt. 1X!

7. Hull – West Bromwich, 1X

Vi går emot ligaledaren West Bromwich och det gör vi eftersom att Hull helt plötsligt vaknat till liv och nu radat upp tre raka segrar i ligaspelet. De besegrade Fulham här närmst med 3-0 på bortaplan, innan dess 2-0 mot Derby på hemmaplan och 2-1 mot Nottingham på bortaplan. Tre riktigt fina resultat, och därför klickar vi in 1X.

8. Sheffield W – Swansea, X2

Swansea går riktigt starkt just nu och placerar sig numer på en fjärdeplats i tabellen, med två poäng upp till ligaledaren West Bromwich. Två raka segrar är dessutom ett faktum inför lördagens möte och med det sagt så tror vi man undviker ett nederlag mot Sheffield Wednesday. Bra spelvärde, eftersom Sheffield är favoriter.

9. Leeds – Blackburn, 1

8 poäng på de 4 senaste matcherna är ett faktum för Leeds, och känslan säger att man är på väg att hitta formen igen. Bielsas mannar har dessutom hållit nollan intakt i tre av dessa fyra matcher, och infinner sig på en tredjeplats i tabellen – 2 poäng efter ligaledaren West Bromwich. Blackburn? De har förlorat tre raka matcher på bortaplan och släppt in 8 mål. Spiketta.

10. Millwall – Charlton, 1X

Charlton inledde säsongen övertygande men har nu enbart vunnit en av sina sex senaste matcher i Championship, Millwall har samtidigt bara förlorat en match på hemmaplan den här säsongen, vilket även innebär att de är ligans sjätte starkaste lag på hemmaplan. Med det sagt så klickar vi in 1X.

11. QPR – Middlesbrough, 1X

QPR har stött på två tuffa motståndare i de två senaste omgångarna och förlorat båda matcherna, innan dess såg det dock riktigt bra ut för deras del, och man placerar sig fortsatt bara två poäng ifrån top 6. Middlesbrough å andra sidan fortsätter att förlora fotbollsmatcher, faktum är att de radat upp 8(!) raka poängtapp inför lördagens möte (5 av dem är förluster). 1X bör därför räcka här.

12. Reading – Luton, 1

Luton har förlorat fyra av sina fem senaste matcher och infinner sig numer två poäng ifrån nedflyttningsstrecket. De har dessutom förlorat sex av åtta bortamatcher den här säsongen. Reading är samtidigt på uppgång med två raka segrar på hemmaplan – och 7 poäng på de 3 senaste omgångarna. Spikettan testas.

13. Wigan – Brentford, 1X2

Brentford är oerhört oberäkneliga, de vinner i princip varannan match på bortaplan och det är omöjligt att veta var de står inför en ny omgång. Så är det, detsamma gäller Wigan, även de är väldigt ojämna, ibland riktigt bra men ofta väldigt dåliga, och vi landar därför i att en helgardering är på sin plats här.

Stryktipset drar, i vanlig ordning, igång 16:00. Stort lycka till!

 TILL SVENSKA SPEL!

100-procentig odds bonus, upp till 3000 kr

LeoVegas Sport dubblar din första insättning, upp till 6000 kr!
Skapa ditt konto här.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming