speltips_skribent

Speltips Manchester United – Brighton 10/11: De studsar tillbaka

Manchester United säkrade avancemanget i Europa League i samband med segern över Partizan Belgrad – ny trepoängare på söndag?

Twitter Facebook

Graham Potter har tagit Premier League med storm! Möjligtvis trycker vi på lite, men faktum är att Brighton placerar sig på en åttondeplats i tabellen efter 11 spelade omgångar, vem hade trott det inför säsongen? I princip ingen.

Brighton var som bekant bottentippade den här säsongen, de fick även en någorlunda svag start och stod enbart på två segrar sju omgångar in i seriespelet. Men nu har man alltså vaknat till liv och gjort det riktigt bra, Brighton har vunnit tre raka matcher på hemmaplan vilket även betyder att de gått segrande ur tre av sina fyra senaste ligamatcher. Men precis som vi nämner, så har samtliga segrar kommit just på hemmaplan. De har inte alls kommit upp i samma nivå på bortaplan.

Här på bortaplan har Brighton bara noterats för en poäng på de fyra senaste matcherna i Premier League och det går inte riktigt att blunda för den statistiken när vi ska plocka fram ett speltips från Old Trafford. Så är det.

Rakt spel

Att Manchester United infinner sig två poäng efter Brighton i tabellen säger allting om Uniteds säsongsinledning, så enkelt är det. De har varit oerhört bleka och alltså bara lyckats vinna 3 av sina 11 inledande matcher. Det är onekligen ett utropstecken, även fastän deras trupp möjligtvis inte är så bra.

Men en sak är fortsatt ett faktum, Manchester United har en trupp för att kunna utmana om Europa League-platserna och någonstans så tror vi trots allt de finns med där, åtminstone bland de sju, åtta främsta när vi sammanfattar säsongen 19/20. De har i alla fall ett bättre lag än Brighton, och här på hemmaplan ska de ju bara gå segrande ur det här mötet.

Med det sagt så kommer vi att investera i 1X2-marknaden, här tycker vi 888sport ställer ut ett tillräckligt fint odds för att det ska vara värt en liten investering. Den raka ettan betalar godkända 1,63x och fungerar alldeles utmärkt i en dubbel. Missa inte att du får 600 kr att spela för, när du sätter in 100 kr hos 888sport. ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 500% I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Nätets smidigaste Sportsbook – Hajper!

Slipp allt krångel med registrering och email, logga enkelt in via Mobilt BankID – och erhåll en 100-procentig odds bonus!
Gå till Hajper.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,63
Bolag: 888sport (500% bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming