speltips_skribent

Speltips Dagens Dubbel 10/11: Odds från Bundesliga & La Liga

Vi lyfter fram dagens bästa dubbel här på Tipsmedoss.com, detta gör vi till finfina 2,54 x insatsen hos LeoVegas.

Twitter Facebook

Spel nummer 1: Borussia M’gladbach – Werder Bremen: 1 (1,75x)

Borussia M’gladbach toppar Bundesliga-tabellen efter 10 spelade omgångar och har bevisligen gjort det riktigt bra under inledningen. En stor anledning till detta är deras grymma bortafacit, fyra av fem bortamatcher har resulterat i en seger, vilket gör de till ligans starkaste lag på bortaplan.

Det ena utesluter dock inte det andra, Borussia M’gladbach har varit riktigt fina på hemmaplan så här långt också, här närmst kommer de från en seger över Roma i Europa League, den segern innebar deras fjärde raka seger på Borussia Park. Stämningen är med andra ord på topp i Gladbach inför söndagens möte.

Werder Bremen har samtidigt fått en trög start på säsongen i år, man placerar sig först på en 12:e plats i tabellen, 11 poäng efter ligaledaren Gladbach. De förlorar dock väldigt sällan, majoriteten av deras matcher har resulterat i ett oavgjort resultat vilket möjligtvis kan göra det lite knepigt för Borussia M’gladbach, men det är samtidigt även så att svårighetsgraden höjs för Werder Bremen, det går inte att blunda för.

I och med det fina oddset på hemmalaget, så tycker vi den raka ettan är lockande – allting över 1,70 är intressant. Därför blir det även spel nummer ett i den här dubbeln.

Spel nummer 2: Atletico Madrid – Espanyol: 1 (1,45x)

Atletico Madrid har inte riktigt gått att känna igen den här säsongen, det är säkerligen de flesta överens om och den känslan växte sig dessutom starkare i samband med Atleticos förlust mot Bayer Leverkusen i Champions League.

I ligaspelet har man dessutom gått trögt, även fastän man placerar sig i topp. Faktum är att Atletico bara vunnit 5 av 12 ligamatcher i år, det är ett ordentligt utropstecken minst sagt och bekräftar i sin tur att allting möjligtvis inte stämmer i laget.

Men här på söndag ställs Atletico alltså mot ett av Spaniens formsvagaste lag i Espanyol, de agerar tabelljumbo och har förlorat 8 av 12 matcher. Addera därtill att man är det laget i ligan som gjort minst mål, blott sex stycken.

Med det sagt så väljer vi att syna den raka ettan här, Atletico är bättre och det är egentligen bara en tidsfråga för när Atletico Madrid steppar upp. Så ser åtminstone vi på saken.

Gladbach och Atletico Madrid blir alltså våra val den här söndagen, och tillsammans betalar de finfina 2,54 x insatsen hos spelbolaget LeoVegas. Wow! Tackar.

 RYGGA DITT SPEL HOS LEOVEGAS – FÅ 3000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Sätt in 100 kr hos 888sport – få 600

888sport bjuder alla nya kunder på en 500-procentig odds bonus.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: M’gladbach & Atletico Madrid
Odds: 2,54
Bolag: Leovegas (3000 kr bonus)
Spelstopp: 13:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming