speltips_skribent

Speltips Valencia – Granada 9/11: Fortsätter tappa mark?

Granada har varit outstanding under inledningen men har nu noterats för två raka nederlag. Fortsätter trenden?

Twitter Facebook

Granada har alltså toppat La Liga den här säsongen, vilket onekligen är en bragd från deras sida, även fastän det möjligtvis var tidigt in på säsongen. Men det går heller inte att blunda för det faktum att man hela tiden var beredd på att Granada skulle börja tappa mark, vilket de nu gjort – och det är alltså nu den stora frågan kommer att besvaras; är de verkligen så bra?

Granada gick segrande ur 6 av sina 10 första matcher i seriespelet, men väl i omgång 11 föll man alltså mot Getafe med 3-1 på bortaplan. De följde upp det nederlaget genom att tappa ytterligare tre pinnar mot Real Sociedad på hemmaplan, och nu på lördag väntar alltså en ny tuff uppgift.

Granada gör alltså upp mot ett formstarkt Valencia, som onekligen börjat hitta rätt här på slutet. De går äntligen att känna igen och jagar sin tredje raka seger. Här närmst besegrade de som bekant Lille med 4-1 i Champions League, och innan dess så slog man Espanyol i Barcelona med 2-1. Två positiva resultat som man givetvis tar med sig till lördagens möte på Mestalla.

Odds från asianmarknaden

Vi finner förvisso Valencia, först på en 13:e plats i tabellen men det är som bekant väldigt jämnt i toppen, vilket betyder att Valencia bara placerar sig fem poäng ifrån ligaledarna Barcelona och Real Madrid. Fyra poäng skiljer de ifrån en fjärdeplats och därför räknar vi absolut inte bort Valencia från striden om Champions League-platserna.

Även historien talar för en hemmaseger i lördagens möte. Valencia och Granada har ställts mot varandra vid 14 olika tillfällen sedan 2011, och av dessa 14 har Valencia förlorat 0, samtidigt som de gått segrande ur 12(!) av matcherna. Det är siffror som talar sitt tydliga språk.

Med det sagt så väljer vi alltså Valencias sida i det här mötet, det blir en tuff fight men i slutändan så är vi övertygade om att Valencia står där som segrar – med en tredje raka seger intakt.

Valencia (-0,75 asian handicap) – halvvinst på spelet ifall Valencia vinner med uddamålet – klickas in till godkända 1,83 x insatsen hos 888sport.

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 500% I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Nätets smidigaste Sportsbook – Hajper!

Slipp allt krångel med registrering och email, logga enkelt in via Mobilt BankID – och erhåll en 100-procentig odds bonus!
Gå till Hajper.

Speltips:

Speltips: 1 (-0,75 asian handicap)
Odds: 1,83
Bolag: 888sport (500% bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming