speltips_skribent

Speltips Eibar – Real Madrid 9/11: Rakt spel

Real Madrid kommer närmst från en övertygande insats mot Galatasaray i Champions League, besegrar Eibar också?

Twitter Facebook

Rodrygo bjöd på storshow i mötet mot Galatasaray när brassen blev den yngsta någonsin att göra ett hattrick i Champions Leauge, han adderade därtill även en assist på kontot och vände, i samband med detta alla världens blickar mot Santiago Bernabeu. Det blir en minst sagt intressant lirare att följa under säsongens gång och vad Real Madrid behövde det här – en ordentlig ljuspunkt i ett annars ganska så blekt Real Madrid i år.

Zidane har nog börjat förstå att Rodrygo och Valverde är direkt avgörande för detta Real Madrid i nu läget, Modric och Vazquez/Bale gör inte Real Madrid bättre och det är helt enkelt sanningen just nu. Vi utgår därför ifrån att Zidane fortsätter på det inslagna spåret och gör de unga grabbarna förtroendet. De har varit helt outstanding och faktum är att de Rodrygo och Valverde fick högst betyg hos Marca efter Gala-matchen.

Det är som bekant tre viktiga poäng som står på spel på lördag, Real Madrid toppar tabellen tillsammans med Barcelona och behöver därför se till att besegra Eibar inför landslagsuppehållet, på så vis kliver man in i uppehållet med en god känsla av att något bra är på gång. Ett poängtapp betyder direkt det motsatta.

Eibar börjar hitta formen

Vi finner Eibar förvisso först på en 14:e plats i tabellen, med 4 segrar efter 12 spelade omgångar, men faktum är att det är nu här på slutet som de börjat komma igång på allvar. Man besegrade här närmst Leganes med 2-1 på bortaplan, och i matchen innan det så slog man ett formstarkt Villarreal på hemmaplan. Eibar har dessutom gått segrande ur tre av fem matcher på hemmaplan så här långt, därför behöver Real Madrid stå för en bra insats ifall den här matchen ska resultera i tre poäng.

Men just med tanke på att Real Madrid såg så pass bra ut i mötet mot Galatasaray, samt även det faktum att Zidane fått ordning på defensiven (4 raka nollor) så säger känslan att Real Madrid löser detta – till slut. Hazard gjorde möjligtvis inga poäng mot Gala, men såg riktigt bra ut i spelet, och addera därtill att Benzema fortsätter att ösa in mål.

Därför talar trots allt det mesta för en bortaseger på lördag, Mendy kommer att ersätta Marcelo men utöver det bytet, så förväntas alla ordinarie finnas med från start här. Och med det sagt så väljer vi alltså att klicka in Real Madrid som vinnare i matchen.

Den raka tvåan synas till godkända 1,63x hos spelbolaget LeoVegas – oddset fungerar alldeles utmärkt i en dubbel.

 RYGGA DITT SPEL HOS LEOVEGAS – FÅ 3000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Sätt in 100 kr hos 888sport – få 600

888sport bjuder alla nya kunder på en 500-procentig odds bonus.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1,63
Bolag: Leovegas (3000 kr bonus)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming