speltips_skribent

Speltips Leicester – Arsenal 9/11: Logiskt utfall?

Leicester har imponerat stort under inledningen och jagar sin fjärde raka seger i Premier League. Besegrar Arsenal på King Power Stadium?

Twitter Facebook

Det går inte riktigt att blunda för det faktum att Leicester är klart vassare än Arsenal i dagsläget, bättre på ett lite överraskande vis får man trots allt konstatera eftersom att Arsenal så här på förhand, i princip känns chanslösa? Det trodde man inte inför säsongen 19/20.

Leicester har alltså varit helt outstanding under inledningen, de infinner sig med all rätt på en tredjeplats i tabellen och har enbart tappat poäng vid fyra olika tillfällen den här säsongen – mot Liverpool, Manchester United, Chelsea och Wolves. Att påstå att Leciester förtjänade en poäng mot Liverpool, och tre mot United är heller ingen överdrift.

Arsenal har därför en stor uppgift framför sig på söndag, det råder det inga som helst tvivel om, en bortaseger betalar 3,65x hos spelbolaget Betsafe och det säger egentligen allting om förutsättningar som råder inför matchen på King Power Stadium.

Arsenal har varit allt annat än bra under inledningen och i princip allting tyder på att Emery kommer att få lämna posten tidigare än vad kontraktet menar på. Så är det, Arsenal har alltså bara vunnit 4 av 11 matcher i Premier League, det håller givetvis inte för en klubb av deras kaliber.

Leicester vinner

För de som följt Premier League närmre under de senaste åren är det ingen direkt nyhet att Arsenal haft stora problem när det kommer till deras spel på bortaplan. Arsenal har i år bara vunnit en bortamatch, mot Newcastle i premiäromgången. Tittar vi längre tillbaka så kan vi alltså konstatera att Arsenal bara vunnit tre bortamatcher i seriespelet, sedan i februari(!) månad. Aj, aj, aj.

Det är därför inte fel att tro att Leicester plockar en trea i söndagens möte, de är ett betydligt bättre kollektiv i dagsläget och de har alltså även en riktigt fin trupp, det går inte att blunda för. Leicester är i dagsläget favoriter till att sluta trea i Premier League, och det tycker vi egentligen säger allting om hur bra de faktiskt är.

Matty James är dessutom det enda namnet Leicester har på en skadelista, resterande lirare är tillgängliga. Addera därtill att Leciester vunnit två raka matcher mot Arsenal här på King Power Stadium.

Med det sagt så klickar vi in den raka ettan till finfina 2,05 x insatsen hos spelbolaget Betsafe.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETSAFE – FÅ 500 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betting hos Interwetten – 1000 kr i bonus

Interwetten bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2,05
Bolag: Betsafe (500 kr bonus)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming