speltips_skribent

Speltips Napoli – Genoa 9/11: Generöst motstånd

Napoli är desperata efter tre poäng efter att ha tappat poäng i tre raka omgångar. Bara seger räknas mot Genoa.

Twitter Facebook

Napoli har halkat ner till en sjundeplats i tabellen efter ett par svaga resultat på raken, något som inte direkt tillhör vanligheterna i Serie A eftersom att Napoli varit den självklara utmanaren till Juventus under de senaste åren.

Ancelottis mannar har bevisligen en del saker att jobba på, deras poängtapp mot Salzburg i veckan innebar ett fjärde raka poängtapp och även fastän avancemanget till Champions League inte direkt är hotat, så vore det onekligen skönt att säkra åttondelsfinal-spel redan på tisdagen. Så är det.

Nu riktar Napoli alltså fokus mot ligaspelet igen där Genoa väntar på Stadio San Paolo, och precis som rubriken antyder så är Genoa onekligen ett generöst motstånd. De har haft stora problem under inledningen och placerar sig först på en 17:e plats i tabellen, 2 segrar har det bara blivit efter 11 omgångar och då har man dessutom förlorat fyra raka matcher på bortaplan.

Räcker inte till

Spal är alltså det enda laget som plockar färre poäng än Genoa på bortaplan i år, och inte konstigt är det eftersom att Spal förlorat alla matcher på resande fot. Genoa har samtidigt bara ett poäng, och därför har vi onekligen svårt att se att Napoli ska noteras för ytterligare ett poängtapp på lördag.

Skadeläget ser dessutom väldigt bra ut i Napoli-lägret, Milik, Mertens, Insigne är samtliga tillgängliga för spel och de enda namnen som faktiskt är uppsatta på en skadelista är; Hysaj, Malcuit och Allan – tre namn man bör klara sig utan i en sådan här match – på hemmaplan.

Vi räknar med att Napoli tar ett järngrepp om den här matchen, direkt från matchstart. Det är trots allt spel på hemmaplan mot ett betydligt sämre motstånd, förutsättningar som passar Napoli alldeles utmärkt. Med det sagt väljer vi även deras sida.

Napoli (-1 handikapp) testas till exakt dubbla degen hos spelbolaget Betway. Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Dubbla vinsten på ditt första spel

Mr Green ger dig chansen att dubbla vinsten på ditt första spel på upp till 5000 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 2,00
Bolag: Betway (1000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming