speltips_skribent

Stryktipset 30/11: Stryktipsförslag, tips och analys till alla 13 matcher

Stryktipsförslag till Stryktipset vecka 48. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen – match för match, och lämnar givetvis ett spelförslag.

BONUSGUIDE: Vi jämför Sveriges bästa oddsbonusar från över 20 olika spelbolag! Gå till Oddsbonusar.

Twitter Facebook

Stryktipset tips, vecka 48! Ett flertal självklara favoriter, samt ett flertal väldigt ovissa fotbollsmatcher, det är vad vi har framför oss den här lördagen! Allting är i sin ordning med andra ord, och med det sagt så klickar vi in ett 384 raders system, med 7 halv- och 1 helgardering. Stort lycka till!

Vi uppdaterar texten löpande i och med att det spelas en full omgång i Championship mitt i veckan.

 TA RYGG PÅ VÅRT SYSTEM!

1. Chelsea – West Ham, 1

West Ham var bedrövliga i matchen mot Tottenham senast, trots att de lyckades göra två mål och i sin tur skapa spänning i matchen. Det är alldeles för stora hål i det laget, egentligen när det kommer till att positioner. West Ham är ett lag Chelsea besegrar i nio av tio fall. Spiketta!

2. Liverpool – Brighton, 1

All respekt för Brighton, som stundtals sett riktigt fina ut och som även har en välfungerande spelidé med Potter vid rodret! Men! Liverpool på Anfield är säsongens tuffaste uppgift, och dessvärre kommer Brighton inte räcka till här – ett Brighton som har fyra förluster på sex bortamatcher. Vi har därför väldigt svårt att se att Liverpool ska tappa poäng här. Spiketta!

3. Tottenham – Bournemouth, 1X

Vi är helt övertygade om att Tottenham är på väg mot en betydligt trevligare tid här framöver, Mourinho har klivit in och fick dessutom effekt direkt, en trend som högst troligt fortsätter på lördag, när Bournemouth kommer på besök. Vi adderar dock till krysset, det är fint spelvärde på det tecknet, men det är även så att Tottenham, trots allt, fortsatt har mycket kvar att bevisa!

4. Burnley – Crystal Palace, 1X

En väldigt tuff fight att förutse, Crystal Palace är förvisso inne i en riktigt svag period med fyra förluster på de fem senaste omgångarna i Premier League, men! De har samtidigt ställts mot Liverpool, Chelsea, Leicester, Arsenal och Manchester City – alltså de bästa fotbollsklubbarna i England. Därför sänks svårighetsgraden kraftigt på lördag, även fastän Burnley noterats för två raka segrar – och infinner sig på en åttondeplats. Det mittersta tecknet ska helt enkelt med här. 1X!

5. Southampton – Watford, 1X2

Southampton tog ett steg i rätt riktning när de plockade poäng på Emirates Stadium i helgen, det efter att enbart ha varit några sekunder ifrån segern. På lördag bör deras segerchanser vara goda när Watford kommer på besök, ett Watford som alltså föll tillbaka till förlustspåret igen efter en 3-0-förlust mot Burnley. Vi litar dock inte på något lag här, känslan säger att Watford mycket väl kan komma att besegra ett opålitligt Southampton. 1X2!

6. Derby – QPR, 1

Derby går i princip och vinner varannan fotbollsmatch i ligaspelet just nu, de jagar alltså sin sjätte raka seger på hemmaplan på lördag, men har samtidigt noterats för sju raka poängtapp på bortaplan (ytterligare ett i tisdags). De siffrorna sticker helt klart ut, och därför går vi helt enkelt på hemmaplansfördelen här och klickar in spikettan. Bevisligen så lyckas Derby upprätthålla den goda trenden på Pride Park Stadium, trots att det går sämre på bortaplan.

7. Birmingham – Millwall, 1X

Enbart ett poäng skiljer Birmingham och Millwall åt i tabellen men i vanlig ordning är det just skillnaden på prestationerna på hemma- samt bortaplan som får att ta ett beslut här. Millwall har bara lyckats vinna en fotbollsmatch på resande fot i år, samtidigt som Birmingham vunnit fem av åtta hemmamatcher. Tillräckligt övertygande i detta fallet, och därför klickar vi in 1X.

8. Stoke – Blackburn, 1X

Stoke är på väg tillbaka efter att ha plockat två raka segrar, Barnsley och Wigan har besegrats vilket nu innebär att Stoke enbart är ett poäng ifrån säker mark i tabellen. Det tror vi boostat deras självförtroende en aning, och nu jagar man dessutom sin tredje raka seger inför hemmasupportrarna – mot ett bortasvagt Blackburn. Det tror vi resulterar i poäng! 1X.

9. Nottingham – Cardiff, 1

Cardiff har inte riktigt fått det att stämma i Championship än så länge, de infinner sig på en 10:e plats i tabellen, men har plockat blott två segrar på de åtta senaste omgångarna. Addera därtill att de ännu inte vunnit en match på bortaplan, det får oss att vända blickarna mot hemmalaget, Nottingham går riktigt starkt just nu och är trots allt tabellfemma. Spiketta!

10. Leeds – Middlesbrough, 1

Toppen mot botten är det som gäller när Leeds och Middlesbrough drabbar samman på Elland Road. Tabellettan Leeds (inför onsdagens matcher) är tillbaka i vinnarspåret efter en sämre period i oktober månad, de jagar alltså sin femte raka seger på lördag. Middlesbrough har samtidigt bara ett lag under sig i tabellen, det säger väl egentligen allting om deras säsong? Klasskillnad – och spiketta!

11. Brentford – Luton, 1X

Det är inte direkt många tvåor vi har valt att ta med i veckans kupong, lite skrämmande men faktum är att det, av naturliga skäl, bara blivit så här. Luton har förlorat 7 av 9 bortamatcher, och är ett klart sämre fotbollslag än Brentford. Därför väljer vi givetvis hemmalagets sida i den här matchen. Man måste dock ta hänsyn till att Brentford tappat poäng i mer än hälften av sina matcher, därför ska krysset med!

12. Bristol C – Huddersfield, 1X

Det är endast ett lag i Championship som förlorat färre matcher än just Bristol City, ligaettan West Bromwich. Bristol står alltså enbart på två förluster, samtidigt som 8 av deras 17 matcher resulterat i ett oavgjort resultat. De har dock samtidigt 11 poäng mer än Huddersfield (på onsdagen), vilket får oss att klicka in 1X – ytterligare en gång! Är Watford det enda bortalaget som vinner på kupongen?

13. Wigan – Reading, 1 2

Reading blir vår andra tvåa på kupongen, det är på förhand en väldigt oviss historia, med två lag som infinner sig långt ner i tabellen. Wigan står på fyra segrar, Reading står på fem, men relevant att lyfta fram är det faktum att Wigans alla fyra segrar, kommit på just hemmaplan. Ettan ska därför med, men tvåan är även den intressant i och med att Wigan gått riktigt svagt under de senaste veckorna. Gaffel!

Stryktipset drar, i vanlig ordning, igång 16:00. Stort lycka till!

 TILL SVENSKA SPEL!

100-procentig odds bonus, upp till 3000 kr

LeoVegas Sport dubblar din första insättning, upp till 6000 kr!
Skapa ditt konto här.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming