speltips_skribent

Speltips Atletico Madrid – Barcelona 1/12: Höjdarmatch i La Liga!

Atletico Madrid har misslyckats med att besegra Barcelona i åtta raka matcher inför söndagens möte – nytt poängtapp på G?

Twitter Facebook

Vi har en minst sagt trevlig tillställning framför oss på Wanda Metropolitano under söndagskvällen. Atletico Madrid har mycket att bevisa, de har som bekant fått en svag start på säsongen och står enbart på sex segrar, efter 14 spelade omgångar – vilket givetvis inte är tillräckligt bra för en klubb av deras kaliber.

Detsamma gäller egentligen Barcelona, trots förstaplatsen. Katalanerna har inte riktigt kommit upp i nivå den här säsongen och har redan noterats för tre nederlag – något som inte tillhör vanligheten. Och det är främst prestationerna på bortaplan som varit ett stort frågetecken för deras del, därför blir det onekligen spännande att se hur pass bra de står upp på Wanda Metropolitano.

Det är enbart tre poäng som skiljer Atletico och Barcelona åt i tabellen, vilket direkt innebär att Atletico inte har råd med ett nederlag, ifall de har några som helst planer på att vinna La Liga. Det är trots allt ett uttalat mål från deras sida, därför står de onekligen inför ett vägskäl här – Barcelona måste besegras. Det måste blir tre pinnar.

Offensiven, inte tillräckligt bra

Egentligen oavsett prestation Atleticos stått för i tidigare matcher så har vi hela tiden konstaterat att de kommer att komma igång så småningom, men den prestationen har hela tiden uteblivit. Det går helt enkelt inte att blunda för det faktum att man är alldeles för svaga i offensiven, visst defensiven fungerar – Atletico har släppt in minst mål i ligan – men framåt så har man alltså bara gjort 16 mål. Jämför den siffran med Barcelonas 35 – en markant skillnad.

Allt detta har resulterat i att Atletico Madrid enbart vunnit en av sina sex senaste matcher, poängtapp mot bland annat Granada och Alaves. Därför har vi en känsla av att Messi & Co, till slut, vinner den här matchen. Det finns fler formstarka lirare i det laget.

Sedan är givetvis historiken en intressant aspekt också, det faktum att Atletico haft så jäkla svårt med att besegra Barcelona är även det intressant. 17 matcher mot Barcelona har resulterat i 1 seger för Simeones mannar. En siffra som onekligen sticker ut.

Vi väljer därför att klicka in Barcelona till grymt fina 2,70 x insatsen hos spelbolaget Betway!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Dubbla vinsten på ditt första spel

Mr Green ger dig chansen att dubbla vinsten på ditt första spel på upp till 5000 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2,70
Bolag: Betway (1000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming