speltips_skribent

Speltips Sevilla – Leganes 1/12: Odds från asianmarknaden

Tydlig favorit på Estadio Sanchez Pizjuan, när Sevilla och tabelljumbon Leganes drabbar samman!

Twitter Facebook

Sevilla går från klarhet till klarhet och infinner sig numer på en fin tredjeplats i tabellen, med 27 poäng på kontot. Real Madrid och Barcelona, som delar förstaplatsen har 28 poäng, vilket innebär att Sevilla – i allra högsta grad – är med och slåss om ett ligaguld. Som bekant ställs Barcelona mot Atletico Madrid på Wanda Metropolitano i samma omgång, något som onekligen öppnar upp för Sevilla den här helgen.

Och det är alltså ett väldigt formstarkt Sevilla vi har framför oss här, de är alltså obesegrade sedan den 6 oktober (Barcelona på Camp Nou), och har sedan dess vunnit sju av sina nio senaste matcher – samtliga tävlingar inräknade. Det innebär följande resultatrad på de nio senaste matcherna; 7-2-0, 18-5. Imponerande!

Självförtroendet lär det därför inte vara något fel på i Sevilla-lägret inför söndagens möte, de kliver in oerhört laddade och givetvis har man siktet inställt på en trepoängare, och i sin tur en tillfällig förstaplats i tabellen – allt annat vore givetvis en enorm överraskning.

Ny förlust för Leganes

Leganes har som bekant fått en väldigt jobbig start på säsongen 19/20, de agerar som sagt jumbo med blott sex poäng på kontot. Det är med andra ord ett allvarligt läge de infinner sig, redan nu har de hela sju poäng upp till trygg mark och därför går det redan nu att konstatera att detta är ett gäng, som kommer att slåss för sin överlevnad i La Liga.

Siffrorna ser minst sagt dystra ut för Leganes, de har förlorat 10 av sina 14 inledande matcher i seriespelet och är dessutom det laget som släppt in allra mest mål. På bortaplan har de resultatraden; 0-2-4, 3-12, detta är ett gäng Sevilla helt enkelt ska besegra komfortabelt.

Sevilla (-1 asian handicap) känns därför riktigt bra här, spelvärdet är förvånansvärt fint – 1,89x hos spelbolaget Leovegas! Detta blir vårt speltips från Estadio Sanchez Pizjuan. Stort lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS LEOVEGAS – FÅ 3000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Sätt in 100 kr hos 888sport – få 600

888sport bjuder alla nya kunder på en 500-procentig odds bonus.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 asian handicap)
Odds: 1,89
Bolag: Leovegas (3000 kr bonus)
Spelstopp: 12:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming