speltips_skribent

Europatipset 1/12: Spelförslag, tips och analys till alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset vecka 48! Stor analys av alla 13 matcher på kupongen – tips till varje enstaka match. Och så presenterar vi givetvis vår rad.

BONUSGUIDE: Vi jämför Sveriges bästa oddsbonusar från över 20 olika spelbolag! Gå till Oddsbonusar.

Twitter Facebook

Europatipset tips, vecka 48! Manchester United, Arsenal, Atletico – Barca och annat gott på söndagens Europatipset kupong, trevliga bataljer minst sagt och känslan är onekligen god inför deadline 14:59! Vi klickar in ett 768 raders system med 1 hel-, och 8 halvgarderingar! Stort lycka till.

 TA RYGG PÅ VÅRT SYSTEM!

1. Manchester United – Aston Villa, 1X

Manchester United är streckade till 74% och det ställer vi ut ett litet frågetecken kring, helt klart. Faktum är att Solskjaers mannar enbart vunnit 4 av 13 ligamatcher så här långt och därför ska man alltså bara passa på att ta med fler tecken, krysset får det bli! 1X.

2. Norwich – Arsenal, X2

Kan Fredrik Ljungberg komma att bli vändningen? Det tror vi, åtminstone förväntar vi oss en reaktion från spelarna efter förlusten på Emirates Stadium senast. Norwich är ett av de sämre lagen i Premier League och är helt klart ett generöst motstånd – Arsenal vinner! Men vi adderar till krysset eftersom att Arsenal, trots allt är Arsenal.

3. Wolverhampton – Sheffield United, 1X

Sheffield United har ännu inte förlorat en match på bortaplan i Premier League, en nykomling som alltså inte förlorat en bortamatch, det är minst sagt imponerande. Men relevant att lyfta fram är det faktum att fem av deras sex bortamatcher resulterat i ett oavgjort resultat – de vinner sällan. Wolves är samtidigt inne i en riktigt fin period med tre segrar på de fyra senaste matcher. 1X!

4. Leicester – Everton, 1

Leicester har vunnit 9 av sina 13 matcher så här långt, det är siffror som bekräftar att de menar allvar, och de går verkligen från klarhet till klarhet. Det här är ett stabilt lagbygge, de är allting Everton inte är. Spiketta!

5. Atletico Madrid – Barcelona, X2

En fantastisk tillställning på Wanda Metropolitano under söndagen, och här är det relevant att lyfta fram det faktum att Atletico inte besegrat Barcelona sedan en bra tid tillbaka, Barcelona har 18 raka utan en förlust mot Simeones mannar, det är alltså siffror från La Liga, och inte andra sammanhang. Och i nuläget är Barca betydligt bättre än Atletico, det går inte att blunda för att Atletico går trögt. X2.

6. Espanyol – Osasuna, 1X

Espanyol har det inte lätt just nu, laget står enbart på nio poäng och har endast ett lag under sig i tabellen, krisen börjar bli ett faktum men nu tror vi faktiskt vändningen är nära. Man har börjat plocka lite mer poäng här på slutet, genom att spela oavgjort och Osasuna, här på hemmaplan, är trots allt ett generöst motstånd – förvisso förlorar de sällan men de vinner sällan också! 1X.

7. Getafe – Levante, 1

Det skiljer endast ett poäng lagen åt i tabellen, och därför förväntar vi oss att se ett någorlunda jämnt möte här, det är trots allt dessutom Getafe vi har framför oss, de är i princip alltid organiserade bakåt, och öser inte direkt in mål framåt. Men i slutändan så tror vi alltså Getafe går segrande ur den här bataljen, de har enbart förlorat tre matcher i ligaspelet (Barca, Sevilla, Atletico Madrid) och är på uppgång – en sjundeplats i tabellen är ett faktum. Därför spikar vi dem i det här mötet.

8. Parma – Milan, 1X

Att Milan är favorit här enligt svenska folket är värt att utnyttjas, så är det bara, Parma har helt enkelt skött sig bättre i år och har alltså fyra poäng mer på kontot, de spelar dessutom på hemmaplan. Det mesta talar för att de åtminstone plockar en poäng i det här mötet – Milan har förlorat fyra av sex bortamatcher! 1X.

9. Napoli – Bologna, 1

Napoli har radat upp sju raka matcher utan att vinna, vilket självklart är ett stort problem. Men här senast, vi tänker givetvis på matchen mot Liverpool, så tog man helt klart ett steg i rätt riktning, åtminstone defensivt. Därför tror vi man nu tar sig i kragen och ser till att besegra Bologna – ett Bologna som alltså bara plockat ett poäng på de fyra senaste omgångarna i Serie A!

10. Hellas Verona – Roma, 1 2

Vi testar en gaffel i det här mötet på grund av det fina spelvärdet på Hellas Verona, de går riktigt fint i Serie A i år och infinner sig på en åttondeplats i tabellen. Här på hemmaplan har de dessutom enbart förlorat två matcher, därför tror vi mycket väl Roma kan uppleva problem här, de har dock gått starkt här på slutet och därför utgår vi alltså ifrån tvåan. 1 & 2!

11. Lazio – Udinese, 1

Inget snack om saken, Lazio är inne i en riktigt fin period (6 segrar på de 7 senaste) och placerar sig på en fin tredjeplats i tabellen. De lirar dessutom på hemmaplan på söndag, och här i Rom är de alltså fortsatt obesegrade – och därför väljer vi att spika Lazio!

12. Wolfsburg – Werder Bremen, 1X

Wolfsburg har nu sett till att vinna två fotbollsmatcher på raken, vilket onekligen höjer självförtroendet hos ett fotbollslag, så är det. Annorlunda ser det ut i Werder Bremen, de har bara vunnit 1 av sina 10 senaste matcher. 1X känns därför bra här!

13. Monaco – PSG, 1X2

Fantastiskt spelvärde på Monaco, och PSG är trots allt mänskliga här i ligaspelet. De har så här långt förlorat mot Rennes, Stade de Reims och Dijon, Monaco kan mycket väl bli det fjärde laget. 1X2!

Då har vi gått genom samtliga 13 matcher på Europatipset-kupongen. Placera nu era rader, och stort lycka till! Vi hoppas givetvis på 13 rätt – och en storvinst på veckans Europatipset-kupong.

 TILL SVENSKA SPEL!

No Account Bet har Sveriges bästa omsättningskrav

En 100-procentig välkomstbonus, upp till 200 kr med omsättningskravet 1x! Dessutom oddset; 1,00. Stort lycka till!
Prova No Account Bet.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 14:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming