speltips_skribent

Speltips Cagliari – Sampdoria 2/12: Tydlig favorit

Cagliari kliver in i måndagens möte med största möjliga självförtroende – blir det en ny trepoängare?

Twitter Facebook

Cagliari tillhör, utan tvekan kategorin en av säsongens allra största överraskningar så här efter 13 spelade matcher, helt klart. De infinner sig, inför omgång 14 på en mäktig fjärdeplats i tabellen och bara det, är en bekräftelse på att Rolando Maran har något fint på gång med det här laget.

Läget ser ut som följande inför måndagens möte, Cagliari har gått obesegrade genom 11 raka omgångar i Serie A, som bekant förlorade laget sina två inledande fighter i seriespelet, men sedan dess har man alltså inte förlorat en match. 7 av deras 11 senaste matcher har dessutom resulterat i en seger, ja det är bara att konstatera att Robin Olsen valde rätt lag.

På tal om just Robin Olsen, så kan vi nämna att han missar måndagens möte på grund av en avstängning han ådrog sig i matchen mot Lecce i förra helgen, Cagliari fick två man utvisade i det mötet, Fabrizio Cacciatore fick även han syna det röda kortet och givetvis är detta två tunga tapp, men känslan säger fortsatt att man, här på hemmaplan, bör ha en god chans till att besegra ett Sampdoria som är på uppgång.

Rakt spel

Sampdoria fick som bekant en urusel start på säsongen 19/20, vilket resulterade i att man agerade tabelljumbo ett tag. De stod enbart på en seger efter 10 spelade omgångar, men har nu alltså skärpt till sig ordentligt, och i sin tur plockat poäng i fyra raka matcher – två segrar samt två kryss är ett faktum.

Dock är det relevant att, i samband med Sampdorias uppryckning, lyfta fram det faktum att de ställts mot väldigt svagt motstånd, Lecce, Udinese och SPAL är tre av de fyra lagen man drabbats samman mot. Det är onekligen så att de tre, i nuläget, är lag de flesta faktiskt plockar poäng mot.

Cagliari är ett motstånd av en annan kaliber, det kan vi onekligen konstatera när vi kikar närmre på tabellen. Det är ingen tillfällighet att det gått så bra för Cagliari, och just av den anledningen väljer vi deras sida i den här fighten.

Den raka ettan klickas in till fina 2,25 x insatsen hos spelbolaget Bethard – helt klart värt en slant det här!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Spela hos Betfair: 1000 kr i bonus

Betfair bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2,25
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming