speltips_skribent

Speltips Crystal Palace – Bournemouth 3/12: Dagsformen avgörande

Crystal Palace studsade äntligen tillbaka senast efter en tung period med ett par förluster – går för en andra raka på tisdag!

Twitter Facebook

Det är en jämn upplaga av Premier League i år, vilket innebär att Crystal Palace vid seger på tisdag, kan komma att tillfälligt kliva upp på en femteplats i tabellen, alltså hela sex positioner vilket onekligen är en ordentlig motivationsfaktor här på Selhurst Park.

Och det finns trots allt mycket som talar för att Palace lyckas med bedriften att besegra Bournemouth, det grundar vi i det faktum att Bournemouth går riktigt svagt i nuläget. Faktum är att Eddie Howes mannar enbart gått segrande ur en ligamatch sedan i slutet på september månad, det innebär att man tappat poäng i sju av sina åtta senaste ligamatcher.

Bournemouth har tappat poäng mot lag som Newcastle, Watford, Norwich och West Ham, och det är onekligen en indikation på att allting möjligtvis inte stämmer i Bournemouth-lägret.

Tre raka förluster

Vi har en känsla av att dagsformen kan komma att bli avgörande för utfallet i den här matchen, Bournemouth får inte spelet att stämma och har nu radat upp tre raka förluster inför tisdagens möte. Det är onekligen en faktor att ta hänsyn till.

Crystal Palace har samtidigt matchats väldigt hårt i de senaste omgångarna, därav de svaga siffrorna i de senaste omgångarna. Inför deras seger senast, så hade de ställts mot City, Arsenal, Leicester, Chelsea och Liverpool, fem matcher som resulterade i ett poäng. Men när väl svårighetsgraden sänktes så besegrade man Burnley med 2-0 på bortaplan. Och Bournemouth är onekligen ett generöst motstånd i nuläget.

Vi väljer därför att syna den raka ettan, och gör detta till finfina 2,15 x insatsen hos spelbolaget Leovegas.

 RYGGA DITT SPEL HOS LEOVEGAS – FÅ 3000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Sätt in 100 kr hos 888sport – få 600

888sport bjuder alla nya kunder på en 500-procentig odds bonus.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2,15
Bolag: Leovegas (3000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming