speltips_skribent

Speltips Burnley – Manchester City 3/12: Studsar tillbaka?

11 poäng är det som numer skiljer Manchester City från förstaplatsen, och Liverpool – trepoängaren är därför ett måste på tisdag.

Twitter Facebook

Att Manchester City först skulle infinna sig på en tredjeplats i tabellen, 14 omgångar in i seriespelet var det nog inte många som trodde i augusti månad. Men så ser det alltså ut för Peps mannar, och varje match här framöver är onekligen ett “kniven mot strupen-läge” för Manchester City, 11 poäng har man alltså upp till Liverpool, och därför har man helt enkelt inte råd att tappa fler poäng här framöver.

Därför blir det onekligen spännande att se hur Manchester City hanterar Burnley på Turf Moor på tisdagskvällen, känslan säger att de kommer att trycka på för ett tidigt ledningsmål, så att man inte hamnar i läge där det står oavgjort under en längre tid. Med just det momentet har City haft stora svårigheter, de har ett stort bollinnehav men är bevisligen inte tillräckligt effektiva. Det behöver Pep hitta en lösning för.

Efter Citys flera poängtapp så tvivlar vi inte en sekund på att Burnley starkt tror på poäng i det här mötet, de har trots allt skött sig bra i årets upplaga av Premier League och placerar sig på en fin 10:e plats i tabellen.

Med det sagt så påstår vi inte att de kommer att besegra City, problemen är trots allt många, och de kommer här närmst från en förlust mot Crystal Palace på hemmaplan. Två av deras tre senaste matcher på Turf Moor har dessutom resulterat i ett nederlag.

City studsar tillbaka

Aguero, Laporte, Sane och Zinchenko är fortsatt skadade och missar tisdagens möte, men resterande lirare ska vara tillgängliga för spel. Det innebär högst troligt att Jesus får förtroendet från start här, brassen har onekligen mycket att bevisa och behöver sätta dit en balja på tisdag, annars tror vi Pep på riktigt kommer att fundera kring huruvida Jesus ska vara en del av City framöver, eller inte.

För Burnleys del ser Gudmundsson och Vydra ut att vara tillbaka, de kommer att genomgå sena tester för att se ifall de är redo för spel eller inte, är de detta så är det onekligen ett förstärkt Burnley vi kommer att få bevittna. Är de inte detta, ja då tappar man onekligen kvalité. Håll koll på detta!

Egentligen oavsett skadeläge, så tror vi City kliver ut starkt och visar att de är här för att vinna den här matchen. Tre poäng är bara ett måste och City har allt som oftast sett till att besegra Burnley i ligasammanhang, mer exakt har de besegrat Burnley i sju av de åtta senaste matcherna.

Vi väljer därför att klicka in Manchester City (-1,5 asian handicap) till godkända 1,73 x insatsen hos spelbolaget Bethard. Jesus sätter dit en efterlängtad balja och Sterling gör även han ett! Stort lycka till vid rygg.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Spela hos Betfair: 1000 kr i bonus

Betfair bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1,5 asian handicap)
Odds: 1,73
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 21:15
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming