speltips_skribent

Speltips Liverpool – Brighton 30/11: Säker trea?

Liverpool är stora favoriter till segern inför lördagens möte mot Brighton – ett väntat utfall här?

Twitter Facebook

Brighton och Graham Potter ska verkligen ha all respekt för sin bedrift så här långt in på säsongen, utmålade som kanske det mest givna laget att åka ur Premier League på förhand, till att infinna sig på en stabil 12:e plats i tabellen, efter 13 spelade omgångar. Häftigt och imponerande, minst sagt.

Men det som sticker ut allra mest när det kommer till Brighton säsong så här långt, är det faktum att man inte alls får till lika bra resultat på bortaplan. Alltså inte alls. Brighton har plockat blott fyra poäng på resande fot, i jämförelse med de 11 på hemmaplan så är det trots allt en markant skillnad.

Ett poäng har Brighton noterats för i sina fem senaste bortamatcher och addera därtill att de bara gjort två mål under den här perioden. Därför konstaterar vi direkt att lördagens uppgift kommer att bli alldeles för stor för Graham Potters Brighton.

Odds från asianmarknaden

Liverpool spelade som bekant fotboll så sent som i onsdags, ett faktum som möjligtvis kan tala för att Klopps mannar är aning slitna, i och med spelschemat som dessutom väntar här framöver. Men i våra ögon skiljer det så pass mycket mellan ett Liverpool på Anfield, och ett bortasvagt Brighton. Det ska helt enkelt inte vara möjligt för Brighton att plocka poäng här.

Liverpool har lirat sex hemmamatcher i Premier League den här säsongen, av dessa sex har sex resulterat i en seger, man har dessutom 17-6 i målskillnad, vilket onekligen är imponerande.

Med det sagt så ser vi helt enkelt inte Brighton kunna utmana Liverpool om några poäng på lördag, Liverpool har en bred trupp och kan utan några som helst problem rotera, men fortsatt vara lika starka och överlägsna mot ett motstånd av Brightons kaliber.

Det kommer att bli en sjunde raka hemmaseger för Liverpool i ligaspelet här, därför klickar vi in Liverpool (-1,5 asian handicap) till godkända 1,64 x insatsen hos spelbolaget Bethard.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Spela hos Betfair: 1000 kr i bonus

Betfair bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1,5 asian handicap)
Odds: 1,64
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming