speltips_skribent

Speltips Real Sociedad – Eibar 30/11: Val av sida

Två raka poängtapp är ett faktum för Real Sociedads del, på lördag behöver man återvända till vinnarspåret.

Twitter Facebook

Real Sociedad är fortsatt i allra högsta grad med och slåss om topplaceringar i La Liga-tabellen, fyra poäng är det som skiljer de från Sevilla och tredjeplatsen vilket onekligen är ett fint resultat, så här långt in på säsongen.

Men nu, här på lördag, så står man onekligen vid ett vägskäl, möjligtvis inte det mest tydliga men faktum är att man riskerar att förlora viktig mark vid ett eventuellt poängtapp mot Eibar, så är det. Ett tredje poängtapp sätter onekligen tonen inför nästa match, och då riskerar man onekligen att hamna i en mindre rolig period.

Därför tycker vi det är väldigt viktigt för Real Sociedad att se till att gå segrande ur lördagens möte, det är trots allt ett generöst motstånd som kommer på besök, och Real Sociedad agerar hemmalag. Tre pinnar är alltså bara ett måste.

Dyster trend i bortalägret

Eibar kommer närmst från två raka förluster i ligaspelet, nederlaget mot Real Madrid är inte direkt något att ta hänsyn till, men den senaste förlusten mot Deportivo Alaves, på hemmaplan, sticker ut. Det är onekligen ett tungt tapp, som bekräftar var Eibar står i dagsläget.

Eibar infinner sig alltså först på en 16:e plats i tabellen, med 7 förluster på kontot och det är enbart tre lag i serien som släppt in fler mål än dem. Det är siffror som sticker ut, och helt klart ett motstånd Real Sociedad bara ska besegra. Det bör trots allt råda klasskillnad tycker man.

Med det sagt så kommer vi att klicka in den raka ettan på 1X2-marknaden, den betalar mycket fina 1,74 x insatsen och är helt klart värd en slant. Sociedad är det bättre laget och spelar på hemmaplan, given seger? Oddset klickas in hos spelbolaget No Account Bet.

 RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 200 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Sätt in 100 kr hos 888sport – få 600

888sport bjuder alla nya kunder på en 500-procentig odds bonus.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,74
Bolag: No Account Bet (200 kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming