speltips_skribent

Stryktipset 17/8: Stryktipsförslag, tips och analys till alla 13 matcher!

Stryktipsförslag till Stryktipset vecka 33! Vi går genom alla 13 matcher på kupongen – match för match, och lämnar givetvis ett spelförslag.

Stor bonusguide: Vi jämför Sveriges bästa oddsbonusar från över 20 olika spelbolag! Gå till Oddsbonusar.

Twitter Facebook

Stryktipset tips, vecka 33! Premiäromgången är färdigspelad i Premier League och Championship kliver in i den tredje omgången. Därför hoppas vi på bättre resultat på lördag, en premiäromgång är trots allt en premiäromgång och ja, det bjöds på ett flertal skrällar!

Nya tag är det som gäller och Stryktipset-kupongen rivstartar direkt med ett tungviktsmöte i form av Manchester City – Tottenham. Peps mannar är givetvis stora favoriter här hemma men kan man verkligen räkna bort Tottenham helt från den här fighten? Ytterligare en frågeställning; noteras Graham Potter för en andra raka seger?

Det finns onekligen mycket intressant att titta på den här veckan, Liverpool finns med på kupongen, likaså ett allsvenskt möte där Hammarby fortsatt jagar en top 3 placering. Med det sagt så sparkar vi igång analysen till Stryktipset vecka 33!

stryktipset vecka 33

 TA RYGG PÅ VÅRT SYSTEM!

Omgångens bästa favorit: Hammarby.
Omgångens bästa värdespik: Nottingham Forest.
Omgångens drag: Spikettan i match nummer 5.
Omgångens favorit som är i fara: Everton, alltid Everton!

1. Manchester City – Tottenham, 1X

Manchester City gjorde historien kort med West Ham i premiäromgången och tar nu sikte på en andra raka seger. Det gör även Tottenham efter sin seger över Aston Villa men här på Etihad Stadium är vi alltså övertygade att Manchester City undviker ett nederlag på lördag. Det mittersta tecknet tar vi dock med eftersom att Peps mannar är streckade till 62%!

2. Southampton – Liverpool, 2

Southampton föll mot Burnley med hela 3-0 i premiäromgången samtidigt som Liverpool krossade Norwich med 4-1. Stor skillnad, trots allt och därför har vi väldigt svårt att se att Southampton ska kunna åstadkomma någonting i den här matchen. Liverpool är outstanding! Spiktvåa.

3. Aston Villa – Bournemouth, 1X

Bournemouth lider av ett flertal skador vilket märktes tydligt i matchen mot Sheffield United. Det blev alltså enbart ett poäng i hemmapremiären och därför väljer vi Aston Villas sida på lördag. Det lär bli en jämn kamp men här på hemmaplan bör Villa ha en god chans till att plocka poäng!

4. Everton – Watford, 1X

Watford är betydligt bättre än vad 3-0-förlusten mot Brighton indikerar, men här på Goodison Park tror vi de får det tufft. Everton har i princip samma offensiv som under fjolårets säsong och därför säger känslan att den bara kan bli bättre i år. De har dessutom värvat för över en miljard kronor i sommar. 1X!

5. Brighton – West Ham, 1

Självförtroendet är på topp i hemmalägret efter storsegern över Watford i premiären, 3-0 skrevs slutresultatet till och därför tror vi Brighton mycket väl kan komma att besegra West Ham här på hemmaplan. West Ham föll samtidigt mot City med 5-0 och det är inte direkt en rolig start. Vi väljer därför att spika Brighton här. 1X är dock att rekommendera (våra tecken räcker dock inte till).

6. Norwich – Newcastle, 1 2

Nykomlingen Norwich stod för mycket bra i matchen mot Liverpool senast men trots detta resulterade matchen i en storförlust. På lördag är det dock hemmapremiär och man ställs dessutom mot ett betydligt sämre motstånd, det får oss att tro på en Norwich-seger. Men ytterligare en förlust är samtidigt inte ett omöjligt utfall. Gaffeln är därför på sin plats här!

7. Hammarby – GIF Sundsvall, 1

Hammarby har vunnit fem av sina sex senaste matcher i Allsvenskan och har dessutom gjort otroliga 20 mål! Det är ett minst sagt löjligt facit, de infinner sig numer enbart tre poäng ifrån Malmö FF och tredjeplatsen. Vi har därför väldigt svårt att se att Sundsvall ska kunna åstadkomma någonting här på Tele2! Given etta.

8. Barnsley – Charlton, X2

Nykomlingen Charlton har inlett säsongen strålande och alltså noterats för två raka segrar (Blackburn & Stoke), addera därtill att strikern Lyle Taylor gjort mål i båda matcherna. Alla är väl medvetna om hur viktigt det är att man har en anfallare som inleder starkt. Han kan alltid visa sig vara skillnaden. Barnsley har en seger och en förlust på kontot. Vi testar X2!

9. Blackburn – Middlesbrough, X2

Blackburn har inlett säsongen genom att förlora två raka matcher samtidigt som Middlesbrough, även de fått en tuff start på säsongen; ett poäng. Vidöppet möte, det är åtminstone känslan men Middlesbrough är lite vassare i våra ögon. Därför landar vi i att de minst löser ett oavgjort resultat här! X2.

10. Bristol City – QPR, 1X

Bristol City har inte förlorat en match mot Queens Park Rangers på hemmaplan sedan 2002, fem matcher har resulterat i en seger samtidigt som fyra har slutat i ett oavgjort resultat. Med det sagt så tror vi alltså mönstret fortsätter, Bristol har förvisso bara ett poäng på kontot men har samtidigt ställts mot Leeds (H) och Birmingham på bortaplan. Här hemma bör de ha en god chans till att besegra QPR.

11. Millwall – Sheffield Wednesday, 1 2

Tät kamp! Det är onekligen svårt att urskilja Millwall och Sheffield Wednesday från varandra, de förstnämnda har fyra poäng på kontot och Sheffield har inlett den nya säsongen med två raka segrar. Känslan säger dessutom att de är jämnbra. Vi testar därför gaffeln här!

12. Nottingham – Birmingham, 1

Nottingham Forest noteras för säsongens första trepoängare! Birmingham har förvisso fått en bra start på säsongen men är alltså tippade att åka ur Championship hos de flesta experter. Annorlunda ser det ut hos Nottingham Forest, som väntas sluta högt upp i tabellen. De är det klart bättre laget och därför utgår vi ifrån att de kommer igång här framöver.

13. Wigan – Leeds, X2

De flesta skriver nog under på att Leeds ser mest spännande ut i årets upplaga av Championship, i princip allting talar för att Bielsas mannar plockar en direktplats till Premier League den här säsongen. Vi väljer därför deras sida i lördagens möte mot Wigan, men garderar alltså upp oss med det mittersta tecknet!

Stryktipset drar, i vanlig ordning, igång 16:00. Stort lycka till!

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 2000 kr hos LeoVegas Sport – få 4000 att spela för!

LeoVegas Sport dubblar din första insättning, upp till 4000 kr!
Skapa ditt konto här.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 512 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming