speltips_skribent

Speltips Malmö FF – Falkenberg 18/8: Drömodds på asianmarknaden

Malmö FF har noterats för fyra raka poängtapp i Allsvenskan, en femte lär det dock inte bli – de kniper en efterlängtad seger!

Twitter Facebook

Malmö FF kliver in i en väldigt spännande period här framöver, ett dubbelmöte mot israeliska Bnei Yehuda Tel Aviv, i Europa Leagues sista kvalrunda, är enbart några dagar bort, kvalet till Svenska Cupen rullar igång om fyra dagar samt att Allsvenskan rullar på. Malmö FF ställs dessutom mot ligaledaren Djurgården den 25 augusti.

Skåneklubben kommer med andra ord att testas ordentligt inom de närmsta dagarna, kravbilden känner vi dessutom till vid det här laget – Malmö FF ska ut i Europa, och vinna Allsvenskan.

Och det är med en något svag form som Malmö FF kliver in i den här tuffa perioden, förvisso gjorde man historien kort med Zrinjski Mostar, efter 3-0-segern på Stadion, men i ligaspelet har man alltså tappat poäng i fyra raka ligaomgångar. Häcken, Östersund, Sirius och Djurgården har samtliga plockat poäng av Malmö, och det är givetvis ett underkänt betyg för en klubb av Malmös kaliber.

Klasskillnad – trots allt

Falkenberg har, sett till förutsättningarna, gjort en fantastiskt säsong i Allsvenskan så här långt. Allting över nedflyttningsstrecket är ett bättre resultat än väntat, de var som bekant bottentippade inför säsongen, och inte enbart det, utan helt borträknade.

Men faktum är att Falkenberg ryckt upp sig ordentligt på slutet, de har nu noterats för fem poäng på de tre senaste omgångarna och bara förlorat en av sina fem senaste matcher. Dock så råder det inga som helst tvivel om att svårighetsgraden höjs på söndag, Falkenberg har haft ett generöst spelschema under de senaste veckorna, och det går helt enkelt inte att blunda för. Göteborg, Örebro, Sundsvall och Helsingborg är samtliga klart sämre än Malmö FF – speciellt när det dessutom vankas match på Stadion.

Med det sagt så tror vi till och med det rent ut sagt kan bli åka av här, till Malmös fördel. De har besegrat Falkenberg med två mål eller fler, i tre av de fyra senaste matcherna på hemmaplan. Och därför blir även asianmarknaden intressant här. Falkenberg har alltså ännu inte vunnit en enda match på resande fot i år.

Malmö FF (-1,5 asian handicap) klickas in till finfina 2,07 x insatsen hos Bet365. Dagens bästa speltips?

 RYGGA DITT SPEL HOS BET365 – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Gå med Betfair – få 1000 kr i bonus!

Betfair dubblar din insättning på upp till 1000 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1,5 asian handicap)
Odds: 2,07
Bolag: Bet365 (1000 kr bonus)
Spelstopp: 17:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming