speltips_skribent

Speltips Chelsea – Leicester 18/8: Intressant test – för båda lagen

Ett poängtapp mot Leicester sätter Frank Lampard i en pressad i situation – måstematch redan i den andra omgången?

Twitter Facebook

Frank Lampard entrar Stamford Bridge, för första gången som huvudtränare för Chelsea FC. Supportrarna kommer givetvis att ge honom ett varmt välkomnade, men hur stort är fansens, och styrelsens tålamod egentligen? 4-0-förlusten mot United har man givetvis lagt bakom sig, men blir det ett poängtapp mot Leicester, och ytterligare ett till i omgången därefter, så kan det börja blåsa hejvilt kring Chelsea och Lampard. Sådan är fotbollen, dessvärre.

Vi utgår därför inte från att Chelsea bjuder på stordåd i år, snarare tvärtom så talar i princip allting för att de positionerar sig på en sjätteplats i tabellen efter 38 omgångar. Hazard finns trots allt inte kvar i klubben, istället är lirare som Abraham, Mount och Pulisic tänkte att utgöra offensiven, och vi är alltså bara i början av den processen – ett generationsskifte pågår!

Addera därtill att Chelsea har ett minst sagt svajigt försvar, möjligtvis en mer rutinerad lagdel – i jämförelse med offensiven – men Kurt Zouma och Christensen har varit allt annat än bra under inledningen. Dock visste vi sedan tidigare att Kurt Zouma inte direkt garanterar säkerhet – snarare tvärtom. Vi ställer därför fram ett stort frågetecken för huruvida Chelseas försvar håller eller inte – är Rudiger möjligtvis ett bättre alternativ i mittlåset?

Målspel från Stamford Bridge

Leicester kliver in i söndagens möte med goda förhoppningar om att få med sig poäng från Stamford Bridge, det tvivlar vi inte en sekund på. De har gjort ett starkt fönster i sommar, och bland annat plockat in Tielemans (Monaco), Perez (Newcastle) och Praet (Sampdoria). De tre kostade klubben cirka 900 miljoner kronor, och det är onekligen ett statement från klubbens sida – Leicester ska utmana om en sjätteplats i år.

Premiäromgången resulterade som bekant i ett oavgjort resultat för Leicester, 0-0 mot Wolves får, trots spel på King Power Stadium, anses vara ett bra resultat. Att hålla nollan intakt i en premiär är alltid positivt.

Vi förväntar oss därför att bevittna ett självförtroendefyllt Leicester i söndagens möte. Att de presterar bättre när det väl vankas match mot top 6 klubbarna är även det ett faktum sedan tidigare. Därför tror vi också Leicester hamnar i målprotokollet på söndag. Likaså tror vi Chelsea gör detta på Stamford Bridge.

BLGM – Ja, testas därför till godkända 1,83 x insatsen hos spelbolaget 888sport!

 SYNA ODDSET HOS 888SPORT – FÅ EN 500-PROCENTIG BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Testa NordicBet!

NordicBet bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1,83
Bolag: 888sport (500% bonus)
Spelstopp: 17:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming