speltips_skribent

Europatipset 18/8: Spelförslag, tips och analys till alla 13 matcher!

Spelförslag till Europatipset vecka 33! Stor analys av alla 13 matcher på kupongen – tips till varje enstaka match. Och så presenterar vi givetvis vår rad.

BONUSGUIDE: Vi jämför Sveriges bästa oddsbonusar från över 20 olika spelbolag! Gå till Oddsbonusar.

Twitter Facebook

Europatipset tips, vecka 33 – och som vi har längtat! Ligor som La Liga och Bundesliga gör äntligen entre på Europatipset, vilket innebär att säsongen onekligen är igång på allvar igen!

Svenska Spel ställer ut fotbollsmatcher från fem olika ligor, Premier League, La Liga, Bundesliga, Ligue 1 och Allsvenskan – det är Europatipset i sitt esse! Ifall ni frågar oss.

En sak är åtminstone säker inför söndagen, vi har ett stort test framför oss eftersom att det vankas premiäromgång i två av fem serier. Addera därtill att Ligue 1 och Premier League nyligen startat.

Ett större system är därför på sin plats här, det är onekligen ovisst kring matcherna nere i Spanien, men även i England och Tyskland. Vi klickar därför in ett 768 raders system, med 8 halvgarderingar och 1 hel. Stort lycka till!

europatipset tips

 TA RYGG PÅ VÅRT SYSTEM!

Omgångens bästa favorit: Malmö FF.
Omgången bästa värdespik: Eintracht Frankfurt.
Omgångens chansspik: Leicester.
Omgången favorit som är i fara: Real Betis.

1. Chelsea – Leicester, 1 2

Chelsea räddade lite av hedern i samband med kryssmatchen mot Liverpool i UEFA Super Cup, där bekräftade man att matchbilden inte speglade resultatet mot Manchester United – till en viss del. Men det är fortsatt ett nytt projekt Chelsea sysslar med, och därför tycker vi inte att Leicester ska räknas bort från söndagens möte, speciellt när de nu även är streckade till 10%(!). Fantastiskt spelvärde!

2. Sheffield United – Crystal Palace, X2

Crystal Palace inledde säsongen genom att plocka ett poäng mot Everton på Selhurst Park, en helt okej start men nu tar man sikte på säsongens första trepoängaren. Palace är det bättre laget här och bör åtminstone undvika ett nederlag på söndag. X2!

3. Alaves – Levante, 1X

Alaves och Levante är i princip jämnbra i år, och vi utgår därför ifrån att vi får bevittna en tät kamp på söndagseftermiddagen. Alaves må ha tappat kraft i offensiven (Rodríguez och Calleri) men har en väldigt fin defensiv att luta sig tillbaka på. Det tror vi de kommer långt på. Sen lirar de även på hemmaplan. 1X!

4. Atletico Madrid – Getafe, 1

Atletico Madrid har tappat lirare som Griezmann, Godin och Luis, men faktum är att man gjort ett urstarkt sommarfönster, och bland annat plockat in Felix, som på alla sätt och vis verkar ha det där lilla extra. Llorente, Hermoso, Tripper och Herrera har även de plockats in och bidrar till att Atletico Madrid får en imponerande bredd i år. Getafe ska man därför besegra här på hemmaplan.

5. Espanyol – Sevilla, X2

Sevilla har förstärkt ordentligt i sommar och alltså värvat för cirka 1,5 miljarder kronor, vilket givetvis betyder att klubben storsatsar. Fjärdeplatsen är den givna målsättningen den här säsongen, och därför väljer vi även deras sida på söndag. Espanyol har trots allt tappat sina två bästa spelare från fjolåret, Hermoso och Iglesias.

6. Real Betis – Valladolid, 1X

Real Betis ser även i år väldigt intressanta ut och lär högst troligt gå starkt i årets upplaga av La Liga, Iglesias och Fekir har bland annat plockats in och den sistnämnda blir onekligen lite extra intressant att följa! Valladolid har i princip inte förstärkt alls i sommar och kommer att få det tufft med att säkra ett nytt kontrakt i La Liga. 1X, eftersom att Valladolid trots allt har en fin defensiv struktur.

7. Eintracht Frankfurt – Hoffenheim, 1

Eintracht Frankfurt har förvisso sålt Luka Jovic och Sebastien Haller inför säsongen 19/20, två av lagets bästa spelare under fjolåret men relevant att lyfta fram är det faktum att klubben fick in en miljard kronor för de affärerna. Med de pengarna har man plockat in åtta nya spelare, bland annat Hinteregger, Sow och Kohr – Eintracht blir slagkraftiga även i år! Addera därtill att laget, säsong efter säsong, målar upp imponerande siffror här på hemmaplan! Spiketta.

8. Union Berlin – Leipzig, X2

Leipzig blir farliga även i år och det är trots allt ett statement från klubben när man behåller en lirare som Werner. Man har dessutom plockat in spelare som Nkunku (PSG), Lookman (Everton) och Wolf (Salzburg). Union Berlin har, enligt experter i Tyskland en god möjlighet att säkra ett nytt kontrakt i år, men lär alltså vara med och slåss för sin överlevnad när säsongen börjar lida mot sitt slut. X2 räcker!

9. Rennes – PSG, 2

Neymar verkar krita på för Barcelona i princip när som helst nu men faktum kvarstår, PSG är överlägsna i Ligue 1 och tappar väldigt sällan poäng här. Krysset må, trots detta vara intressant men budgeten räcker dessvärre inte till. Vi spikar PSG!

10. AIK – Kalmar, 1

Trots det faktum att AIK matchats hårt under de senaste veckorna så tror vi man har en tillräckligt bred trupp för att besegra Kalmar FF på Friends Arena. Speciellt i det här skedet av säsongen dessutom, när de enbart placerar sig ett poäng efter ligaledaren Djurgården. Spikettan bör räcka!

11. Malmö FF – Falkenberg, 1

Trots att Malmö FF spelar ute i Europa så har vi väldigt svårt att se att Falkenberg ska kunna hota Malmö på Stadion. Falkenberg räcker bevisligen inte till på resande fot, vilket även har varit väldigt tydligt i princip under hela säsongen. De har alltså ännu inte vunnit en match på bortaplan. Spiketta!

12. Sirius – Norrköping, 1X2

Norrköping har spelat oerhört många fotbollsmatcher under de senaste veckorna och det har onekligen tagit på krafterna. Nu blev dessutom ett urtåg ur kvalet till Europa League ett faktum i veckan. Kan bli svårt att ladda om på söndag, därför helgarderar vi match nummer 12!

13. Örebro – Häcken, X2

Häcken placerar sig enbart fyra poäng ifrån en Europa-plats och är fortsatt, i vår mening, en toppkandidat till att plocka den. De har ett starkt lag och är sedan tidigare ute ur kvalet till Europa League, här framöver kommer de alltså enbart att fokusera på att plocka den där top 3 placeringen. Örebro är förvisso på uppgång, men här tror vi alltså Häcken åtminstone undviker ett nederlag.

Då har vi gått genom samtliga 13 matcher på Europatipset-kupongen! Placera nu era rader, och stort lycka till! Vi hoppas givetvis på 13 rätt – och en storvinst på veckans Europatipset-kupong!

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 2000 kr hos LeoVegas Sport – få 4000 att spela för!

LeoVegas Sport dubblar din första insättning, upp till 4000 kr!
Skapa ditt konto här.

Europatipset tips:

Speltips: 384 raders
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 14:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming