speltips_skribent

Stryktipset 15/6: Stryktipsförslag, tips och analys till alla 13 matcher!

Stryktipsförslag till Stryktipset vecka 24! Vi går genom alla 13 matcher på kupongen – match för match, och lämnar givetvis ett spelförslag.

BONUSGUIDE: Vi jämför Sveriges bästa oddsbonusar från över 20 olika spelbolag! Gå till Oddsbonusar.

Twitter Facebook

Stryktipset tips, vecka 24! Copa America rullar sakta men säkert igång under fredagen, och Svenska Spel bjuder oss på två trevliga möten från tävlingen, Venezuela – Peru & Argentina – Colombia ställs mot varandra under lördagen. Mycket spänning!

Annars är det ett stort fokus på svensk fotboll den här veckan, Superettan och Division 1-fotboll på tapeten, och ett flertal kluriga fighter. Därför blir det ett stort system den här veckan också. Sedan så bjuds vi alltså även på en fight från norska Elitserien.

Vi klickar in ett 768 raders system, 8 halvgarderingar samt 1 hel, och i vanlig ordning finner ni hela kupongen precis här nedanför.

stryktipset tips

 TA RYGG PÅ VÅRT SYSTEM!

Omgångens bästa favorit: Trollhättan!
Omgångens bästa värdespik: Dalkurd.
Omgångens chansspik: Tvååker!
Omgångens bästa skräll: Venezuela.
Omgångens drag: Krysset mellan Argentina – Colombia!
Omgångens favorit som är i fara: Peru.

1. Brage – Trelleborg, 1X

Brage placerar sig alltså bara två poäng ifrån en kvalplats till Allsvenskan, och det var nog inte många som trodde att tabellen skulle se ut på det viset, 11, 12 omgångar in i seriespelet. Addera därtill att Brage bara förlorat en match på Domnarvsvallen, de är bevisligen svårslagna här och därför tror vi även de löser, minst ett oavgjort resultat. Trelleborg har bara vunnit en match på bortaplan i år.

2. IK Frej – Dalkurd, 2

Dalkurd fick som bekant en svag start i årets upplaga av Superettan, men verkar faktiskt nu äntligen ha hittat formen igen. Tre segrar är ett faktum på de fyra senaste omgångarna och då är man dessutom obesegrade under den aktuella perioden. IK Frej brottas i botten av tabellen, och det kommer de högst troligt att även göra i november månad. Med detta sagt, så väljer vi alltså Dalkurds sida. Krysset är bra att ha med, men vi litar på Dalkurd. Spiktvåa!

3. Varberg – Norrby, 1X

Ligaettan Varberg stormar mot spel i Allsvenskan nästa säsong och är alltså fortsatt obesegrade i Superettan efter 11 spelade omgångar. Dock så kliver Norrby in i lördagens fight med största möjliga självförtroende, laget infinner sig på en tredjeplats i tabellen och har dessutom radat upp sju raka matcher utan att förlora! Det mittersta tecknet ska därför med, men vi utgår givetvis från hemmasegern!

4. Öster – Brommapojkarna, 1 2

Öster placerar sig först på en 14:e plats i tabellen, samtidigt som Brommapojkarna agerar jumbo. Svag form i båda läger givetvis, och med detta sagt så konstaterar vi att lördagens match är vidöppen. Varken Öster eller BP har vunnit en match sedan en bra tid tillbaka! Därför landar vi i att en gaffel är det bästa alternativet här. Dags att vinna!

5. Degerfors – Västerås, 1X

Degerfors går riktigt svagt i nuläget men är i grund och botten det bättre laget av dessa två, därför utgår vi ifrån att de studsar tillbaka på lördag. Västerås placerar sig förvisso före i tabellen, men vinner sällan fotbollsmatcher. Mer exakt har de noterats för 3 segrar på 12 spelade matcher. 1X känns därför bra.

6. Gefle – Sandviken, 1X2

Vidöppen tillställning! Det är i princip omöjligt att urskilja Gefle och Sandviken åt i nuläget, båda lagen infinner sig i en väldigt tuff period och därför väljer vi att helgardera match nummer 6.

7. Trollhättan – Eskilsminne, 1

Trollhättan går som tåget i Division 1 Södra och jagar under lördagen sin fjärde raka seger i seriespelet. Addera därtill att de är obesegrade sedan åtta omgångar tillbaka – 7 segrar är alltså ett faktum på de 8 senaste matcherna. Eskilsminne har samtidigt radat upp två raka förluster. Spiketta!

8. Torns IF – Ljungskile, 1 2

Ljungskile har noterats för 13 poäng på de 5 senaste omgångarna i Division 1 Södra, och nu börjar man alltså sakta men säkert klättra i tabellen. En fjärdeplats är numera ett faktum, och därför utgår vi även från tvåan här. Det går dock inte att blunda för Torns IF kvalitéer, de placerar sig två poäng efter Ljungskile och även fastän formen är svagare, så har de onekligen det som krävs för att besegra Ljungskile här på hemmaplan. 1 & 2!

9. Tvååker – Oskarshamn, 1

Det skiljer enbart två poäng Tvååker och Oskarshamn åt i tabellen, vilket gör lördagens fight till en riktig sexpoängsmatch! Och det är just hemmalaget som är det formstarkare laget här, Tvååker är obesegrade i fyra raka omgångar, och har dessutom noterats för tre segrar under den aktuella perioden. 1X hade möjligtvis varit det optimala valet här men det har vi dessvärre inte råd med! Spiketta.

10. Åtvidabergs – Oddevold, 1

Åtvidaberg har noterats för tre raka segrar, samtidigt som Oddevold noterats för fyra raka förluster. Siffrorna talar sitt tydliga språk, addera därtill att Oddevold förlorat sina två senaste matcher, med fler än ett mål! Spiketta!

11. Haugesund – Brann, 1 2

Oerhört tufft möte att förutse, Haugesund och Brann är båda väldigt formstarka, och det skiljer alltså bara två poäng Haugesund och Brann åt i tabellen. Vidöppen tillställning! Vi väljer därför att köra en klassisk gaffel här med.

12. Venezuela – Peru, 1X

Vi väljer att gå emot de flesta spelbolagen, och i skrivande ser det ut som att svenska folket håller med oss! Vi väljer alltså Venezuelas sida i det här mötet. De har gjort det bra i träningslandskamperna och kommer dessutom närmst från en 3-0-seger över USA, självförtroendet är därför intakt och med detta sagt så klickar vi in 1X.

13. Argentina – Colombia, 1X

Argentina är knappa favoriter när man under lördagen ställs mot Colombia, ett Colombia med lirare som James, Falcao, Muriel och bland annat Cuadrado, därför skulle en helgardering varit på sin plats i det här mötet, men eftersom att tecknen saknas så landar vi trots allt i att Argentina, med en viss Lionel Messi i spetsen, är snäppet vassare! 1X.

Stryktipset drar, i vanlig ordning, igång 16:00. Stort lycka till!

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 2000 kr hos LeoVegas Sport – få 4000 att spela för!

LeoVegas Sport dubblar din första insättning, upp till 4000 kr!
Skapa ditt konto här.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming