speltips_skribent

Speltips Venezuela – Peru 15/6: Fint spelvärde på Venezuela!

Venezuela hade inget lyckat VM-kval senast, men Salomon Rondon & Co ska absolut inte räknas bort här! Speltips, odds och allting inför lördagens fight hittar ni hos oss!

Twitter Facebook

Venezuela hamnade förvisso sist i det sydamerikanska kvalet till VM, men avslutade åtminstone kvalet riktigt starkt, och gick alltså obesegrade i de fyra sista omgångarna. Addera därtill att de närmst kommer från en seger i träningslandskampen mot USA, slutresultatet skrevs till 3-0 i det mötet – och Rondon stänkte dit två baljor!

Det finns därför positiva tendenser hos detta landslag, de tillhör inte direkt kategorin, ett av de bättre landslagen i Sydamerika, men i en premiärmatch, mot Peru, ska man absolut inte räknas bort. Här finns det onekligen utrymme för en liten skräll.

Peru överraskade nog de flesta när de till slut hamnade före självaste Chile i det sydamerikanska VM-kvalet, och i VM stod man trots allt för tre bra insatser, uddamålsförluster mot Frankrike och Danmark – och i den sista gruppspelsmatchen besegrade man Australien med 2-0.

Vi tripplar insatsen!

Det är ingen större överraskning att Peru är favoriter på lördag, dock höjer vi alltså ett varningsfinger för Venezuela, som inte har någonting att förlora, och som har oerhört mycket kvalité i offensiven, i form av Rondon. Han har som bekant öst in mål för sitt Newcastle i Premier League, och är onekligen kapabel till att störa vilket motstånd som helst.

Tittar vi närmre på Venezuelas och Perus trupp, så tyder vi inte allt för stora skillnader i kvalité. De flesta som representerar Peru spelar till vardags i USA, Mexiko, Argentina och Brasilien. Venezuela har trots allt fler lirare i Europa, sex spelare i truppen representerar bland annat klubbar i La Liga och Segunda Division.

Med detta sagt så chanser vi en aning, (håller nere insatsen) och klickar in Venezuela till skyhöga 3,00 x insatsen hos Betway!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Sätt in 2000 kr, spela för 4000!

LeoVegas Sport erbjuder alla nya kunder en 200-procentig odds bonus på upp till 2000 kr!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 3,00
Bolag: Betway (1000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming