speltips_skribent

Speltips Brasilien – Bolivia 15/6: Copa América rullar igång!

Värdnationen Brasilien är stora favoriter till att vinna hela Copa América – Bolivia räcker inte till natten till lördagen!

Twitter Facebook

Den 46:e upplagan av Copa América har sitt startskott den 15 juni, 02:30! Och precis som vi nämner i ingressen så är det storfavoriten Brasilien som agerar värdnation – i skrivande stund betalar ett brasilianskt guld 2,10x hos Bet365.

Det är alltså 12 lag som gör upp om Copa América-titeln, gruppettan samt grupptvåan går garanterat vidare, sen skickas även de två bästa grupptreorna vidare till en kvartsfinal. Städerna som arrangerar Copa América är följande; Rio, Sao Paulo, Belo Horizonte, Porto Alegre och Salvador!

Sådana ser alltså förutsättningarna ut, och nu så kastar vi oss in i premiärfighten, den mellan Brasilien och Bolivia. Och givetvis så är Brasilien storfavoriter här, en brasiliansk seger betalar bara 1,083x – hos de flesta spelbolag – och det säger trots allt väldigt mycket om klasskillnaden som bör råda mellan dessa landslag.

Brasilien, flera steg större

Bolivia är ett av Sydamerikas allra svagaste landslag, landet har en lika stor befolkning som Sverige, vilket onekligen är en faktor, dessutom så har landet som bekant inte de perfekta förutsättningarna till att bygga ett starkt landslag. En av anledningarna till detta är det faktum att man oftast spelar fotboll 3637 meter över havsytan. Och det är jobbigt, det har många landslag fått erfara.

Bolivia har bara lyckats kvala sig in till ett VM vid ett tillfälle (1994) och då noterades man bara för ett poäng i gruppspelet. Addera därtill att man bara samlade på sig 14 poäng i det senaste VM-kvalet – de förlorade 12 av 18 matcher i det kvalet.

Alla dessa siffror konstaterar att Bolivia tillhör kategorin, ett av Sydamerikas svagaste landslag och med detta sagt så är vi alltså övertygade om att Brasilien gör historien mot Bolivia, natten till lördagen.

Neymar är som bekant skadad och missar alltså hela turneringen, Willian agerar ersättare till storstjärnan. Lirare som Coutinho, Firmino, Jesus, Fernandinho, Coutinho, Casemiro, Silva, Alves, Felipe Luis och Alisson finns samtliga med i truppen!

Vi har onekligen svårt att se att Brasilien inte ska vinna den här matchen med ett par bollar, därför väljer vi att klicka in Brasilien (-2 handikapp) till klart godkända 1,77 x insatsen hos Betway! ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Sätt in 2000 kr, spela för 4000!

LeoVegas Sport erbjuder alla nya kunder en 200-procentig odds bonus på upp till 2000 kr!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-2 handikapp)
Odds: 1,77
Bolag: Betway (1000 kr bonus)
Spelstopp: 02:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming