speltips_skribent

Speltips Uruguay – Ecuador 17/6: Wow, vilket spelvärde!

Uruguay kliver in i Copa America med största möjliga självförtroende – steget större än Ecuador här!

Twitter Facebook

Det är ingen direkt nyhet att Uruguay tillhör kategorin, ett av de bättre landslagen i Sydamerika och det bekräftade de onekligen i samband med det senaste sydamerikanska kvalet, samt deras fina resa i VM, i Ryssland i fjol. Det blev alltså en andraplats i kvalspelet, samt att man tog sig vidare till en kvartsfinal i VM, det efter att ha slagit ut Portugal i åttondelsfinalen. Addera därtill att man vann samtliga tre matcher i gruppspelet.

De resultaten bekräftar onekligen Uruguays kvalité, och tittar vi närmre på truppen Tabarez tagit ut, så konstaterar vi direkt att landslaget kryllar av toppspelare, i princip på varje position.

Uruguay har en rutinerad keeper i Muslera, samt att man bland annat har Godin, Gimenez, Caceres och Laxalt i försvaret. Addera därtill lirare som Vecino, Bentacur, Torreira, Suarez och Cavani högre upp i banan. Det här är onekligen ett världsklass-lag!

Vi räknar därför absolut inte bort Uruguay från guldstriden i Copa America, Brasilien har förvisso en bättre trupp, samtidigt som även Argentinas trupp kryllar av riktigt bra spelare, men Uruguay är oerhört kompakta och organiserade, och det kommer man bevisligen väldigt långt med.

Ecuador steget mindre

Ecuador förlorade 10 av 18 matcher i det sydamerikanska kvalet till VM, vilket alltså resulterade i att man endast hamnade före Venezuela och Bolivia i kvalet.

Tittar vi närmre på deras resultat i landskamperna, inför Copa America, så kan vi alltså konstatera att man inte lyckats vinna något möte. Mexiko och USA har visat sig vara steget större, samtidigt som man alltså bara fått med sig ett oavgjort resultat mot Honduras och Venezuela. Hernán Darío Gómez mannar får därför räkna med en bottenplacering i gruppspelet.

Antonio Valencia (Manchester United) är förvisso uttagen, men det är egentligen bara det namnet Ecuador har att lyfta fram. Truppen ser med andra ord väldigt svag ut!

Med detta sagt så är vi alltså övertygade om att Uruguay besegrar Ecuador relativt tryggt natten till måndagen. Och därför klickar vi också in den raka ettan här, som betalar alldeles för mycket i våra ögon. 1,77x klickas in hos spelbolaget Unibet.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Sätt in 2000 kr, spela för 4000!

LeoVegas Sport erbjuder alla nya kunder en 200-procentig odds bonus på upp till 2000 kr!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,77
Bolag: Betway (1000 kr bonus)
Spelstopp: 00:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming