speltips_skribent

Speltips Sverige – Thailand 16/6: Utklassning på G?

USA gjorde som bekant historien kort mot Thailand, och det mesta tyder på att det svenska landslaget gör samma sak på söndag.

Twitter Facebook

Sverige inledde VM-kvalet på bästa möjliga vis när de besegrade Chile i öppningsmatchen med 2-0. Förutsättningarna var inte de bästa, i och med att matchen som bekant blev avbruten efter 70 minuter spel, men i slutändan så stod man alltså där som segrar, och det ser vi onekligen som ett styrkebesked.

Och efter segern över Chile, så tyder det mesta nu på att det svenska landslaget tar sig vidare från Grupp F, Thailand är som bekant det svagaste motståndet i den här gruppen, och högst troligt står Sverige på sex poäng inför seriefinalen mot USA på torsdag. De blir alltså en fight om en förstaplats i gruppen i den matchen.

Thailand noterades som bekant för en rekordförlust mot USA, när slutresultatet till slut skrevs till hela 13-0(!). Klasskillnad rådde givetvis i det mötet, och givetvis är det heller inget positivt resultat i ett världsmästerskap. Gapet är bevisligen väldigt stort och Thailand fyller egentligen bara ut turneringen med sin närvaro. De kommer att stå på noll poäng efter tre spelade matcher.

Storseger är att vänta

Det dröjde ett bra tag för Sverige för att få hål på Chile, men i söndagens möte så lär det dröja betydligt mindre tid innan nollan är spräckt. Sverige är dessutom uppvärmda efter 2-0-segern, och det talar egentligen bara för att det blir väldigt stora siffror vi får bevittna på söndag.

Vi tror heller inte Gerhardsson bestämmer sig för att rotera kraftigt, utan det här är trots allt ett viktigt mästerskap och det gäller att spela in elvan vid varje tillfälle man får, och matchen mot Thailand är onekligen också ett sådant tillfälle.

Med detta sagt så tror vi Sverige går för gruppsegern, och alltså ser till att köra över sitt motstånd här. Handikappmarknaden är därför utav intresse. Lyckades USA göra 13 mål mot det här motståndet, så tycker vi trots allt att Sverige bör lyckas få dit åtminstone sex bollar.

Vi väljer därför att klicka in Sverige (-5 handikapp) till klart godkända 1,79 x insatsen hos Unibet.

 RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 2000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Testa Interwetten!

Interwetten bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-5 handikapp)
Odds: 1,79
Bolag: Unibet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming