speltips_skribent

Stryktipset 10/8: Stryktipsförslag, tips och analys till alla 13 matcher!

Stryktipsförslag till Stryktipset vecka 32! Vi går genom alla 13 matcher på kupongen – match för match, och lämnar givetvis ett spelförslag.

Stor bonusguide: Vi jämför Sveriges bästa oddsbonusar från över 20 olika spelbolag! Gå till Oddsbonusar.

Twitter Facebook

Stryktipset tips, vecka 32! Premier League är äntligen tillbaka! Vi bjuds på fem matcher från Englands högstaliga – och som vi har väntat! Det här är Stryktipset, på riktigt.

Premier League, Allsvenskan och Championship, därifrån plockar alltså Svenska Spel sina matcher den här veckan, och det lär bli en massiv omsättning – Stryktipset är trots allt fulländat igen!

Vi landar i ett 256 raders system med 8 halvgarderingar och känslan är riktigt fin inför lördagen. Den här raden känns onekligen intressant! Ni finner den i vanlig ordning precis här nedanför. Nu sparkar vi igång Stryktipset, vecka 32!

stryktipsforslag vecka 32

 TA RYGG PÅ VÅRT SYSTEM!

Omgångens bästa favorit: Tottenham.
Omgångens bästa värdespik: Bournemouth.
Omgångens drag: Krysset i match nummer 3.
Omgångens favorit som är i fara: Hull.

1. Tottenham – Aston Villa, 1

Premiärnerver!? Nej, Tottenham är alldeles för bra för att misslyckas med att besegra nykomlingen Aston Villa, de har värvat bra och ser även ut att behålla Eriksen. Aston Villa har förvisso sett riktigt bra ut under försäsongen men här på Tottenham Hotspur Stadium vinner Tottenham! Spiketta.

2. Bournemouth – Sheffield United, 1

Bournemouth slutade på en 14:e plats i Premier League i fjol och är numer ett etablerat lag i Englands högstaliga. Spelarmaterialet är fortsatt bra och det är alltså fortsatt Eddie Howe som styr spakarna. Vi räknar därför med att man slutar bland de 10-12 främsta i tabellen i år. Sheffield United? De får det riktigt tufft, målsättningen är att säkra ett nytt kontrakt i Premier League. Spiketta – trots ett par skador i hemmalägret!

3. Burnley – Southampton, 1X

Oviss historia, Burnley och Southampton lär högst troligt bli en väldigt tät kamp och känslan säger att det kan sluta lite hur som helst. Vi väljer dock att gå på hemmaplansfördelen här eftersom att Burnley trivs som allra bäst på Turf Moor. Southampton vann 4 av 19 matcher på resande fot under fjolårets säsong. 1X!

4. Crystal Palace – Everton, 1 2

Efter fjolårets säsong är det väldigt svårt att placera Crystal Palace i något fack, de tenderar att vara väldigt ojämna och med det sagt så tror vi de är kapabla till att besegra Everton här på hemmaplan, men vi vore samtidigt inte allt för överraskade ifall Everton gick segrande ur lördagens möte. Med andra ord, en gaffel!

5. Watford – Brighton, 1X

Brighton var enbart två poäng ifrån en nedflyttningsplats i fjol och lär få det tufft även i år, med Graham Potter vid rodret. 12 av deras 19 bortamatcher resulterade i förlust under fjolårets säsong och känslan säger att de får det riktigt tufft här även i år. Watford ser samtidigt spännande ut, de slutade 11:a i fjol och lär högst troligt plocka en mittenplacering i år med! 1X räcker.

6. Middlesbrough – Brentford, 1

Middlesbrough fick med sig ett poäng ifrån premiären mot Luton Town, samtidigt som Brentford föll mot Birmingham med 1-0 på hemmaplan. Brentfords nederlag var förvisso överraskande men känslan säger att den kan påverka laget negativt här framöver. Middlesbrough är samtidigt ett etablerat topplag i Championship, i fjol slutade man 7:a och året innan 5:a. Därför testas spikettan. Har ni en större budget så ta med det mittersta tecknet.

7. Sundsvall – Östersund, 1X

Sundsvall bästa möjlighet till att återvända till vinnarspåret? Östersund är inte direkt pålitliga den här säsongen och har enbart gått segrande ur 4 av 18 matcher i Allsvenskan i år. Tre av de segrarna har dessutom kommit på Jämtkraft Arena. Med det sagt så tror vi Sundsvall är kapabla till att plocka poäng här hemma, formen är förvisso svag men det är onekligen nu eller aldrig. Vi väljer därför att gå emot Östersund och klickar in 1X! Det är dags nu Sundsvall.

8. Djurgården – Sirius, 1

Djurgården har gått segrande ur 8 av sina 10 senaste matcher i Allsvenskan och har alltså samtidigt inte förlorat en match sedan den 12 maj(!). Ett mäktigt facit, de placerar sig dessutom i topp av tabellen och går för sin fjärde raka seger på lördag. Addera därtill att de hållit nollan intakt i tre raka matcher. Wow! Kan Sirius ställa till det för Djurgårdens del? Svar nej. Spiketta!

9. Birmingham – Bristol C, 1X

Bristol City var betydligt bättre än Birmingham i fjol, och är även det bättre laget i år men! Birmingham fick med sig en seger ifrån premiären, och det var heller inte mot vem som helst, Brentford besegrades med 1-0 på bortaplan och känslan säger att den segern mycket väl kan komma att boosta igång Birminghams start under 19/20. Bristol föll samtidigt mot Leeds med 3-1 på hemmaplan. Vi testar 1X!

10. Fulham – Blackburn, 1

Fulham föll mot nykomlingen Barnsley i premiären och har högst troligt planer på att återvända till vinnarspåret så snabbt som möjligt. De är dessutom favoriter till att ta steget upp till Premier League och vill man göra detta, så har man inte råd med en svag start. Blackburn ska man därför bara besegra på lördag, de föll trots allt mot Charlton på hemmaplan i premiären – generöst motstånd! Spiketta.

11. Derby – Swansea, 1 2

Vidöppen tillställning! Derby besegrade Huddersfield med 2-1 i premiären samtidigt som Swansea slog Hull på bortaplan, med samma resultat. Vi räknar därför med att få bevittna en tät kamp på lördag, Derby är givetvis favoriter här på hemmaplan men spelvärdet är betydligt finare på Swansea, därför tar vi alltså med tvåan också. Gaffeln känns onekligen bra här!

12. QPR – Huddersfield, 1X

QPR besegrade Stoke med 2-1 på bortaplan i premiären och fick alltså en perfekt start på säsongen 19/20. Därför går det inte riktigt att räkna bort dem i lördagens möte mot Huddersfield. Huddersfield föll trots allt med 2-1 mot Derby på hemmaplan och därför väljer vi att klicka in 1X. Känslan säger att Huddersfield mycket väl kan komma att få en tuff start på säsongen.

13. Hull – Reading, 1X

Både Hull och Reading föll i premiären men här så sticker Readings förlust ut betydligt mer. De förlorade mot Sheffield Wednesday med 3-1 på hemmaplan och det ser onekligen ut att bli ytterligare en tuff säsong för deras del. De slutade först på en 20:e plats i tabellen i fjol – och vi räknar med att de hamnar någonstans där i år med! 1X.

Stryktipset drar, i vanlig ordning, igång 16:00. Stort lycka till!

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 2000 kr hos LeoVegas Sport – få 4000 att spela för!

LeoVegas Sport dubblar din första insättning, upp till 4000 kr!
Skapa ditt konto här.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 256 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming