speltips_skribent

Speltips Djurgården – Sirius 10/8: Bibehåller sin serieledning?

Efter segern över Elfsborg i måndags är Djurgården ny ligaledare i Allsvenskan – fyller de ut den kostymen?

Twitter Facebook

Det var nog inte många som kunde förutse att Djurgården skulle infinna sig på en förstaplats i tabellen, efter 18 spelade omgångar. De har onekligen tagit vara på det faktum att Malmö FF och AIK spelat ute i Europa och är alltså fortsatt obesegrade sedan den 12 maj.

Djurgården har med andra ord radat upp 10 raka matcher utan att noteras för ett nederlag, addera därtill att 8 av dem matcherna resulterat i seger – Allsvenskan klart formstarkaste lag i nuläget!

Ligaledaren jagar nu under lördagen sin fjärde raka seger i ligaspelet, men även sin fjärde raka nolla. Man har alltså inte släppt in ett mål sedan i matchen mot Malmö FF den 14 juli, då satte Molins dit 1-0 i den 57:e matchminuten – 303 minuter utan ett insläppt mål!

Befogat favoritskap

Att Djurgården är stora favoriter mot Sirius är inte direkt någon större överraskning, speciellt inte när Sirius nu radat upp fem raka poängtapp i ligaspelet. Senast de vann en fotbollsmatch var alltså den 30 juni, och vi har därför väldigt svårt att se att Sirius ska kunna åstadkomma någonting i lördagens möte.

Trots det faktum att Erik Berg, Jacob Widell Zetterström, Jonathan Augustinsson, Astrit Ajdarevic och Jesper Karlström (avstängd) missar matchen på söndag, så är vi alltså övertygade om att man löser en trepoängare. De är inne i en så pass bra period och är nybliven ligaetta, det är tillräckligt av en motivationsfaktor för att besegra ett lag av Sirius kaliber.

Djurgården har vunnit fyra av sina fem senaste hemmamatcher med minst två baljor, därför testar vi spelet; Djurgården (-1,25 asian handicap). Det klickar vi in till godkända 1,87 x insatsen hos spelbolaget Bethard!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Testa NordicBet!

NordicBet bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1,25 asian handicap)
Odds: 1,87
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming