speltips_skribent

Speltips Zrinjski Mostar – Malmö FF 15/8: Avancemanget redan säkrat?

Malmö FF besegrade Zrinjski Mostar med 3-0 på Stadion och har nu skaffat sig ett fint utgångsläge inför returen i Bosnien.

Twitter Facebook

Det var egentligen aldrig något snack om saken på Stadion i förra veckan, klasskillnaden lyste igenom och det kom heller inte som någon överraskning. Malmö gjorde historien kort med Zrinjski Mostar, och har nu ena foten inne i ett playoff – väl där väntar antingen israeliska Bnei Yehuda eller azeriska Neftchi Baku!

3-0-segern på Stadion ger Malmö FF nu möjligheten att möjligtvis rotera en aning, Uwe Rösler lär självfallet inte ta en alldeles för stor risk här, men visst vore det på sin plats att vila ett par startspelare åtminstone?

Malmö FF spelade fotboll så sent som i torsdags och här framöver väntar alltså 4 matcher inom loppet av 10 dagar. Det innebär att man under en två veckors period spelar fem fotbollsmatcher, något som givetvis tar på krafterna – för vilken klubb som helst!

Addera därtill att Malmö FF halkat ner till en tredjeplats i tabellen i Allsvenskan, fokus lär ligga där efter ett 3-0-resultat i ett första möte – i ett kvalspel. Härnäst väntar Falkenberg, fyra dagar senare entrar man Svenska Cupen och enbart tre dagar senare tar man sig alltså an ligaettan Djurgården. Ett intensivt spelschema, minst sagt.

Tuta och köra för Zrinjski Mostar!

Zrinjski Mostar har absolut inget att förlora under torsdagen, minst tre mål ska göras och även fastän man noteras för en ny förlust så har det absolut noll påverkan på klubben. Vi utgår därför ifrån att bosnierna ger det hela ett försök, det är de onekligen skyldiga supportrarna.

En svängig matchbild är därför att vänta, Zrinjski Mostar lär blottlägga sitt försvar kraftigt i jakten på ett ledningsmål, det tror vi Malmö FF kommer att utnyttja men här på hemmaplan tror vi samtidigt Mostar kan komma att få in, åtminstone en balja – speciellt i och med att Malmö FF i princip redan är vidare.

Med det sagt så tror vi chansen är stor till att båda lagen hamnar i målprotokollet på torsdag. Ett 1-1-resultat ligger nära till hands här – och därför synar vi även ett odds på målmarknaden!

BLGM – Ja klickas in till godkända 1,80 x insatsen hos spelbolaget Bet365!

 RYGGA DITT SPEL HOS BET365 – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Gå med Betfair – få 1000 kr i bonus!

Betfair dubblar din insättning på upp till 1000 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1,80
Bolag: Bet365 (1000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming