speltips_skribent

Speltips Liverpool – Chelsea 14/8: UEFA Super Cup 2019!

Fjolårets Champions League-vinnare Liverpool ställs mot fjolårets Europa League-vinnare Chelsea, i Istanbul. Vi har speltipset!

Twitter Facebook

Liverpool besegrade Tottenham någorlunda komfortabelt i Champions League-finalen i Madrid i fjol, detsamma skedde i Baku när Chelsea besegrade Arsenal med 4-1, men mycket har alltså förändrats sedan dess och vi syftar givetvis på Chelsea i det här fallet.

Londonklubben har som bekant gjort sig av med Maurizio Sarri, men det är alltså långt ifrån det tyngsta tappet. Eden Hazard har valt att lämna klubben för spel i Real Madrid, Chelseas i särklass bästa spelare under de senaste åren och det kommer givetvis att påverka Chelsea.

Nu har Chelsea dessutom valt att satsa på Frank Lampard, vilket direkt innebär att man kommer att lita på yngre förmågor framöver. Lirare som Mount, Abraham och Pulisic förväntas vara dem som tar ansvaret där framme och därför blir årets säsong lite av en mellansäsong för Chelseas del. Man kan inte direkt förvänta sig stordåd från fjolårets ligatrea i år, det är åtminstone en sak som är saker.

Liverpool är bättre i år

Annorlunda ser det minst sagt ut hos Liverpool, som i princip har exakt samma lag som under fjolårets säsong. Därför utgår vi ifrån att Liverpool bara är bättre i år, en annorlunda utveckling vore trots allt en stor överraskning i och med att spelarna känner till varandra bättre och bättre.

Liverpool behöver därför ingen vidare presentation, de har plockat in Adrian som andramålvakt och han kommer alltså att starta onsdagens match eftersom att Alisson är skadad. Resterande positioner känner vi till vid det här laget.

Och vi utgår därför även ifrån att Liverpool besegrar Chelsea, någorlunda komfortabelt. Chelsea har trots allt väldigt mycket att jobba på, det fick vi onekligen bevittna i mötet mot Manchester United i söndags. 4-0 slutade den matchen och det var tre grova misstag som satte grunden för det nederlaget. Med Zouma och Christensen i backlinjen lär vi få bevittna fler sådana misstag.

Vi klickar in Liverpool (-1 asian handicap) till finfina 2,04 x insatsen hos spelbolaget Bethard.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Testa NordicBet!

NordicBet bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 asian handicap)
Odds: 2,04
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming