speltips_skribent

Speltips Wolverhampton – Manchester United 16/3: Öppen historia?

Kvartsfinal i FA-Cupen! Manchester United och Wolves gör upp om en plats i semifinalen – vem drar det längsta strået på lördag?

Twitter Facebook

Manchester United följde upp miraklet i Paris genom att förlora mot Arsenal med 2-0 i ligaspelet. Ett tungt nederlag, som innebar att de blev av med fjärdeplatsen, och på lördag väntar alltså spel i en tredje tävling – FA-Cupen!

Solskjaers lagbygge slåss med andra ord på tre fronter och det tar givetvis ordentligt på krafterna, den stora frågan är därför hur viktig FA-Cupen egentligen är för Solskjaer. På lördag lär det dock inte spela allt för stor roll i och med att ett landslagsuppehåll väntar, vi utgår därför ifrån att Solskjaer ställer upp med bästa möjliga lag. Det är trots allt en semifinal som står på spel här!

Inte alls överraskande är United favoriter till att ta sig vidare från den här kvartsfinalen. Det är dock på sin plats att höja ett varningsfinger för Wolves. Laget presterar i princip alltid på sin högstanivå när de ställs mot storklubbarna, det har vi fått bekräftat vid ett flertal tillfällen den här säsongen.

Wolves har bland annat hunnit med att slå ut Liverpool ur FA-Cupen, de plockade dessutom ett pinne på Stamford Bridge i den senaste ligaomgången. De är bevisligen att räkna med när det kommer till dessa typ av tillställningar, vi är därför övertygade om att de kommer att ställa till med problem för United på lördag.

Ett målspel klickas in

Wolves kliver in i lördagens möte med en bra form, de har endast noterats för ett nederlag på de åtta senaste omgångarna i Premier League – en ordentlig missräkning mot Huddersfield. Utöver den insatsen, så har de alltså gått riktigt starkt här på slutet. Därför intar de Molineux Ground med största möjliga självförtroende på lördag.

Wolves målproduktion är det heller ingenting fel på, faktum är att laget nätat i 11 av sina 12 senaste matcher – ligaspel & FA-Cupen inräknat. Det är onekligen ett kvitto på att offensiven fungerar väl. Lindelöf & Company får därför se upp här.

Vi är dock minst lika övertygade om att United hamnar i målprotokollet också, Wolves defensiv håller helt enkelt inte samma kvalité som deras offensiv, och därför räknar vi med att båda lagen hamnar i målprotokollet på lördag. Målmarknaden är därför utav intresse!

Mer exakt landar vi i; båda lagen att göra mål – Ja! Och spelet klickar vi in till klart godkända 1,72 x insatsen hos spelbolaget 888sport!

 GÅ MED 888SPORT – SÄTT IN 100 KR, SPELA FÖR 600!

Ny bonus hos Interwetten: 150% upp till 1500 kr!

Sätt in 1000 kr, få 2500 kr att spela för hos Interwetten!
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Båda lagen att göra mål – Ja
Odds: 1,74
Bolag: 888sport (500% bonus)
Spelstopp: 20:55
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming