speltips_skribent

Speltips West Ham – Huddersfield 16/3: Otroligt spelvärde funnet!

Vi plockar fram ett speltips från asianmarknaden, till exakt dubbla degen – ny förlust för Huddersfield!

Twitter Facebook

Huddersfield behöver egentligen ingen vidare presentation vid det här laget men det är fortsatt relevant att lyfta fram deras urusla siffror i samband med utgrävandet av ett speltips!

För så här ligger det till; Huddersfield har alltså bara lyckats vinna en fotbollsmatch sedan 17 omgångar tillbaka, de besegrade Wolves den 26 februari men det är alltså deras enda seger sedan den 25 november(!). Då har de alltså dessutom förlorat 15 matcher under den här perioden. Otroligt! Minst sagt.

Att de agerar jumbo i Premier League är högst troligt något de flesta är bekanta med, Huddersfield infinner sig 17(!) poäng ifrån rätt sida av nedflyttningsstrecket. Det avståndet säger egentligen allting om var laget står inför lördagens möte.

West Ham är samtidigt mitt uppe i en fight om den åtråvärda sjundeplatsen. De infinner sig numera fem poäng ifrån den positionen och det är onekligen ett avstånd de kan krympa här framöver. Lördagens möte är därför av kalibern en måstematch för West Ham, och vi har faktiskt väldigt svårt att se att de ska slarva bort den här möjligheten.

West Ham vinner

Den totala dagsformen är möjligtvis inte den bästa i hemmalägret, dock råder det inga som helst tvivel om att West Ham trivs som allra bäst på London Stadium. Här har man gått segrande ur två raka matcher, samtidigt som man alltså fortsatt är obesegrade under 2019.

West Hams åtta senaste matcher på London Stadium har resulterat i fem segrar, två oavgjorda resultat och en förlust. Då har de dessutom besegrat Arsenal samt plockat poäng mot Liverpool. Starkt facit!

Med detta sagt, så har vi alltså väldigt svårt att se att Huddersfield ska kunna åstadkomma någonting i lördagens möte. West Ham är starka på hemmaplan och jagar sjundeplatsen, det är onekligen två tunga faktorer som talar för hemmalaget.

Vi testar därför en slant på, West Ham (-1 asian handicap) till otroliga 2,00 x insatsen hos spelbolaget Comeon! Dagens bästa speltips?

 GÅ MED COMEON – SÄTT IN 300 KR, SPELA MED 900!

Gå med Betway – få 1000 kr i bonus

Etablerade Betway bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr!
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 asian handicap)
Odds: 2,00
Bolag: ComeOn (200% bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming